Ηράκλειο: Κόντρα στην Νο1 του ταμπλό και πάλι η Λάκη

Η Μιχαέλα Λάκη, η οποία συνεχίζει την προετοιμασία της για το ρολάν γκαρός, θα αγωνιστεί για δεύτερη συνεχόμενη εβδομάδα στο τουρνουά των 15.000$ ITF που διεξάγεται στο Ηράκλειο Κρήτης

Στο δρόμο της Ελληνίδας πρωταθλήτριας θα βρεθεί και πάλι η Νο1 του ταμπλό, η Τσέχα Αναστάζια Ντέτσιουτς, την οποία η Λάκη είχε κερδίσει την περασμένη

εβδομάδα με το επιβλητικό 6-4, 6-2 παίρνοντας την πρόκριση στα προημιτελικά κάτι που θέλει να κάνει και σε αυτό το τουρνουά. 

Για να φτάσει στη φάση των “16” η Τσέχα, χρειάστηκε να ξεπεράσει το εμπόδιο της Δήμητρας Παύλου, με την Ελληνίδα τενίστρια να παλεύει στο δεύτερο σετ το οποίο και έχασε στο τάιμ-μπρέικ για να μείνει έκτο τουρνουά χάνοντας με 6-1, 7-6(3).

Από τη φάση των προκριματικών μόνο δύο Ελληνίδες κατάφεραν να πάρουν την πρόκριση στον δεύτερο γύρο. Η μία ήταν η Χαρά Μεϊδάνη, η οποία ξεπέρασε στον πρώτο γύρο την Βασιλική Καλογεροπούλου με 7-6(4), 6-2 στη συνέχεια έπεσε πάνω στην εξαιρετική Γαλλίδα Μαελίς Μπουγκρά, από την οποία ηττήθηκε με 6-0, 6-0. 

Η άλλη τενίστρια που πέρασε στον δεύτερο γύρο των προκριματικών ήταν η Άννα Νοβρατίδου, η οποία αφού πέρασε bye από τον πρώτο γύρο, στην επόμενη φάση ηττήθηκε από την Γερμανίδα Τζούλια Κίμελμαν (Νο4) του ταμπλό με 6-1, 6-1. 

Εκτός δεύτερου γύρου έμεινε η Αντωνία-Ελένη Μπάζου η οποία ηττήθηκε από την Βρετανίδα Αναλί Ολιβέλε με 6-3, 6-1, ενώ τον αποκλεισμό γνώρισαν επίσης τόσο η Μυριακή Μήτσου από την Αμερικανίδα Έμα Λέλα με δύο μπάγκελ, όσο και η Έλλη Λογοθέτη που ηττήθηκε από την Ιταλίδα Αντέλε Μπουράτο με 6-2, 6-2. 

Θάνος Σταθόπουλος 

The post Ηράκλειο: Κόντρα στην Νο1 του ταμπλό και πάλι η Λάκη appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα