Ηράκλειο: Πέρασε στα προημιτελικά η Χριστοφή

Την πρόκριση για την προημιτελική φάση του ITF Pro τουρνουά των 15.000 δολαρίων πήρε η Ελένη Χριστοφή, το οποίο διεξάγεται στο Ηράκλειο της Κρήτης, το χρονικό διάστημα 20-26/3.

Η 24χρονη Ελληνίδα τενίστρια επικράτησε της Έμμα Σλαβίκοβα με 6-4, 6-3, σε μία ώρα και 45 λεπτά παιχνιδιού, και εξασφάλισε την είσοδό της στην

τελική 8αδα της διοργάνωσης.

Στο πρώτο set, είχαμε 7(!) διαδοχικά break εκατέρωθεν, ενώ μόλις στο 8ο game ήρθε η πρώτη υπεράσπιση της Ελένης στο service της, για να διατηρήσει το προβάδισμά της (5-3).

Με ένα μεγάλο hold η 20χρονη Τσέχα, που προερχόταν από τα προκριματικά, παρέμεινε στη διεκδίκηση (5-4), όμως η Χριστοφή την κράτησε στον έναν πόντο στη συνέχεια, και έκλεισε με επιτυχία την πρώτη στροφή του αγώνα (6-4).

Στην επανάληψη, αν και η Σλαβίκοβα ξεκίνησε με νέο μεγάλο hold, η No.729 της παγκόσμιας κατάταξης κέρδισε 3 συνεχόμενα games, έχοντας νέο break στο ενδιάμεσο (3-1), ενώ κράτησε τη διαφορά ως έχει μέχρι και το 8ο game (5-3).

Στο αμέσως επόμενο, η Χριστοφή έφτασε τα 6 (συνολικά) break στον αγώνα, και έκλεισε ιδανικά την αναμέτρηση, παίρνοντας την πρόκριση (6-3).

Από τον 1ο γύρο του κυρίως ταμπλό αποκλείστηκε η Δήμητρα Παύλου και η Αθηνά Γρηγοριάδου, ενώ παραμένει στη διεκδίκηση της 8αδας η Στυλιανή Ρουσσοπούλου, που παίζει κόντρα στην Λετονή Μαργαρίτη Ιγκνατιέβα.

Στα διπλά της ίδιας διοργάνωσης, στα ημιτελικά βρίσκεται η Ελένη Κοροκοζίδη με συμπαίκτρια της την Άννα Ουρέκε, ενώ στους “8” είναι το Ελληνικό δίδυμο Χριστοφή/Παύλου.

The post Ηράκλειο: Πέρασε στα προημιτελικά η Χριστοφή appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα