Ιβανίσεβιτς: “Είναι αγχωτικό να προπονείς τον Νόβακ”

Ο Γκόραν Ιβανίσεβιτς μίλησε για τη συνεργασία του με τον Νόβακ Τζόκοβιτς, χαρακτηρίζοντας την ως αγχωτική από την πλευρά του, μιας και οι απαιτήσεις είναι πολύ υψηλές.

Ο Κροάτης προπονητής και άλλοτε Νο2 τενίστας του κόσμου, βρίσκεται στην ομάδα του Νόλε εδώ και αρκετούς μήνες, όμως δεν έχει αποβάλλει από πάνω του το άγχος της δουλειάς.

Πιο συγκεκριμένα, σε πρόσφατη συνέντευξή του, τόνισε:

“Θέλω να είμαι ειλικρινής, είναι πολύ αγχωτική δουλειά. Πολλοί πιστεύουν ότι η συνεργασία μου με τον Νόβακ είναι εύκολη, αλλά δεν ισχύει σε καμία περίπτωση.

Μπορώ να

δώσω σε κάποιον την δουλειά μου για μια εβδομάδα και μετά από τις επτά μέρες, θα δείτε ότι θα θέλει να μου την επιστρέψει. Το εγγυώμαι αυτό.

Είναι φοβερό να δουλεύεις με έναν τόσο σπουδαίο αθλητή και τενίστα, όμως είναι πολύ απαιτητικό. Πρέπει να είσαι τέλειος, γιατί ακόμη και η συμμετοχή σε έναν τελικό τουρνουά, δεν φτάνει. Μετράμε μόνο νίκες, μετράμε μόνο τίτλους.

Είναι τρομερό το άγχος που υπάρχει, αλλά ομολογώ ότι μου αρέσει να δουλεύω κάτω από δύσκολες συνθήκες, γιατί γίνομαι καλύτερος προπονητής και καλύτερος άνθρωπος. Το απολαμβάνω”.

The post Ιβανίσεβιτς: “Είναι αγχωτικό να προπονείς τον Νόβακ” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα