Λιούμπισιτς: “Ο Ρότζερ είναι ιδιοφυΐα”

Ο Ρότζερ Φέντερερ και ο Ιβάν Λιούμπισιτς συνεργάζονται από το 2016. Τόσο ο Ελβετός, όσο και ο προπονητής του ανυπομονούν για την έναρξη της νέας σεζόν και την επιστροφή του Νο5 της παγκόσμιας κατάταξης στα γήπεδα.

Ο Φέντερερ ήταν ο βασικός αντίπαλος των Τζόκοβιτς και Ναδάλ μέχρι την προηγούμενη σεζόν, όπου και έχασε έδαφος εξαιτίας του τραυματισμού του στο γόνατο. Ο Ελβετός αγωνίστηκε μόνο σε ένα τουρνουά το 2020 και υποβλήθηκε σε δύο χειρουργικές επεμβάσεις. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο Ντουμπάι με τον προπονητή του Λιούμπισιτς, όπου εργάζονται σκληρά,

ενόψει της σεζόν 2021.

Μιλώντας για τον παίκτη του, ο Κροάτης προπονητής αναφέρθηκε στην υπέρμετρη εξυπνάδα του Ρότζερ, επισημαίνοντας ότι το γεγονός αυτό τον ξεχωρίζει από τους υπόλοιπους συναθλητές του.

“Ο Ρότζερ είναι πολύ έξυπνος, εντός και εκτός γηπέδου. Είναι ιδιοφυία και αυτό είναι που τον κάνει τον κορυφαίο όλων των εποχών κατά τη γνώμη μου. Η κληρονομιά του υπερβαίνει κατά πολύ τους μεγάλους τίτλους και τις εβδομάδες ως Νο1 στον κόσμο”.

“Όταν άρχισα να προπονώ τον Ρότζερ πριν από 4 χρόνια, είχα αντιμετωπίσει πάρα πολλούς παίκτες. Αυτό με βοήθησε και στην προπόνηση, ήξερα τα πάντα για το παιχνίδι τους”, δήλωσε ο Ιβάν Λιούμπισιτς.

Γιάννης Μαύρος 

The post Λιούμπισιτς: “Ο Ρότζερ είναι ιδιοφυΐα” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα