Μάρεϊ: “Προσπαθώ να συνέλθω πνευματικά”

15:00 1/3/2021 - Πηγή: Tennis24

Ο Άντι Μάρεϊ φανερά απογοητευμένος από την μη συμμετοχή του στο Australian Open 2021, μίλησε για την εμπειρία του με τον Covid-19 και αναφέρθηκε στις πνευματικές προκλήσεις που του προκάλεσε ο ιός. Οι ατυχίες για τον Βρετανό, Νο123 στην παγκόσμια κατάταξη τα τελευταία χρόνια είναι πολλές και του στερούν την επιστροφή στο κορυφαίο επίπεδο.

Ο Μάρεϊ ήταν έτοιμος να ταξιδέψει στην Αυστραλία

όταν βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό. Επομένως, δεν ήταν εφικτό να ολοκληρώσει την υποχρεωτική 14ήμερη καραντίνα και τέθηκε εκτός του τουρνουά της Μελβούρνης.

Ήταν ένα δυνατό πνευματικά χτύπημα για τον τρεις φορές πρωταθλητή grand slam. Είχε δουλέψει πολύ σκληρά για να είναι έτοιμος σωματικά και διανοητικά ενόψει του Αυστραλιανού Όπεν και την έναρξη της σεζόν.

“Είχα δουλέψει πολύ σκληρά για δέκα εβδομάδες και αισθανόμουν πολύ καλά, όμως μετά (αφού βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό) δεν μου επιτρεπόταν να κάνω τίποτα.

“Δεν είχα την δυνατότητα να βγω από το σπίτι. Αυτό προφανώς με επηρέασε τόσο σωματικά, όσο και πνευματικά”, πρόσθεσε ο 33χρονος τενίστας.

Έχω χάσει αρκετά μεγάλα τουρνουά τα τελευταία χρόνια λόγω τραυματισμών και μετά μου συνέβη αυτό (βρέθηκα θετικός στον κορονοϊό). Ήμουν πραγματικά πολύ απογοητευμένος”.

“Είναι κάτι που ακόμα ξεπερνώ, όσον αφορά το πνευματικό κομμάτι και την απογοήτευση που ένιωσα. Όμως σωματικά αισθάνομαι καλά”, είπε κλείνοντας ο Βρετανός.

Σήμερα στις 20:30 ώρα Ελλάδος ο Άντι Μάρεϊ, θα ριχτεί στην μάχη του Rotterdam ATP. Αντίπαλος του στον 1ο γύρο της διοργάνωσης θα είναι ο επικίνδυνος και τρομερός shot maker, Ρόμπιν Χάασε

Γιάννης Μαύρος 

The post Μάρεϊ: “Προσπαθώ να συνέλθω πνευματικά” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα