Με Μάρεϊ το ταμπλό του Queen’s (draw)

Ο Άντι Μάρεϊ αποδέχθηκε την Wild Card των διοργανωτών του cinch Championships και θα δώσει το παρών την ερχόμενη εβδομάδα στο Queen’s Club, για το πρώτο 500αρι τουρνουά του στο γρασίδι, μετά από τρία χρόνια.

Ο 34χρονος Βρετανός είναι το μεγάλο όνομα του ταμπλό, μιας και θα αγωνιστεί μπροστά στο κοινό του, όντας ξεκούραστος κι έχοντας κάνει προετοιμασίας τις προηγούμενες εβδομάδες στο γρασίδι, για να τα πάει καλά στη grass court season.

Νο1 του

ταμπλό είναι ο Ματέο Μπερετίνι, που προέρχεται από την προημιτελική πορεία του στο Roland Garros, ενώ στο Νο2 έχει τοποθετηθεί ο Ντένις Σαποβάλοφ.

Με… ντέρμπι από τα παλιά ξεκινάει τις υποχρεώσεις του ο Μάρεϊ στο τουρνουά, αντιμετωπίζοντας στην πρεμιέρα του τον Μπενουά Περ.

Αν προκριθεί στον 2ο γύρο, είναι πολύ πιθανό το σπουδαίο ματς κόντρα στον Μπερετίνι, ο οποίος στον 1ο γύρο θα παίξει κόντρα στον συμπατριώτη του, Στέφανο Τραβάγλια.

Ο Σαποβάλοφ θα κάνει ντεμπούτο κόντρα σε qualifier, ενώ στον 2ο γύρο πιθανότατα θα τεθεί αντιμέτωπος με τον πρωταθλητή του 2017 και του 2019 στο Queen’s, Φελισιάνο Λόπεζ.

Στο Νο3 του ταμπλό είναι ο Γιανίκ Σίνερ, στο Νο4 ο Άλεξ Ντε Μινόρ και στο Νο5 ο Άσλαν Καράτσεφ.

Πιθανοί προημιτελικοί

Μπερετίνι – Έβανς
Ντε Μινόρ – Φονίνι
Σίνερ – Καράτσεφ
Σαποβάλοφ – Σονέγκο

CINCH CHAMPIONSHIPS SINGLES DRAW l OOP (-1h)

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Με Μάρεϊ το ταμπλό του Queen’s (draw) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα