Με Βαβρίνκα και Ζβέρεφ η Γενεύη – DRAW

Εκτός από το Open της Λυών, την επόμενη εβδομάδα θα διεξαχθεί και το πολύ δυνατό 250αρι τουρνουά της Γενεύης στην Ελβετία, με τις παρουσίες των Στάνισλας Βαβρίνκα και Αλεξάντερ Ζβέρεφ να ξεχωρίζουν. Αναλυτικά παρακάτω η κλήρωση του τουρνουά…

Μερικά από τα βαριά χαρτιά του ανδρικού Tour, δίνουν το παρών στο φετινό Geneva Open της Ελβετίας.

Σε ένα από τα τελευταία τουρνουά προετοιμασίας που θα διεξαχθούν πριν το Roland Garros (μαζί με αυτό της Λυών) θα αγωνιστούν

τενίστες όπως ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ, ο Στάνισλας Βαβρίνκα, Κριστιάν Γκαρέν και Μάρτον Φούτσοβιτς.

Ο Ούγγρος είναι ο πρωταθλητής του 2018, με τον Βαβρίνκα να έχει κατακτήσει τους δυο προηγούμενους τίτλους (2016, 2017) στη Γενεύη.

Στο Νο1 του ταμπλό είναι ο απογοητευτικός τον τελευταίο καιρό Ζβέρεφ, που θα έχει επικίνδυνη πρεμιέρα, αντιμετωπίζοντας τον Έρνεστς Γκούλμπις.

Στα προημιτελικά ο νεαρός Γερμανός θα τεθεί αντιμέτωπος με έναν εκ των Αντρέας Σέπι, Πίτερ Γκόγιοβτζικ και Γιάνκο Τιπσάρεβιτς, ενώ στα ημιτελικά διασταυρώνεται με τον Μάρτον Φούτσοβιτς.

Ο Ούγγρος, πρώτα θα χρειαστεί να αποκλείσει τους Φεντερίκο Ντελμπόνις και Άλμπερτ Ράμος Βινόλας για να φτάσει στην “4αδα”.

Από το κάτω μέρος του ταμπλό, ξεχωρίζει το ντέρμπι του 2ου γύρου ανάμεσα σε Σταν Βαβρίνκα και Φελισιάνο Λόπεζ, ενώ στα ημιτελικά ο Ελβετός θα παίξει κόντρα στον υπερφορμαρισμένο Κριστιάν Γκαρέν.

Πιθανοί προημιτελικοί

Α.Ζβέρεφ-Σέπι
Φούτσοβιτς-Ράμος Βινόλας
Γκαρέν-Έμπντεν
Βαβρίνκα-Άλμποτ

GENEVA OPEN l OOP (-1h)

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Με Βαβρίνκα και Ζβέρεφ η Γενεύη – DRAW appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα