Μεγάλη ποικιλία σε είδη τένις στο Hall of Brands

To www.hallofbrands.gr είναι ένα από τα πιο οργανωμένα και αξιόπιστα αθλητικά μαγαζιά στο ελληνικό ίντερνετ και μεταξύ άλλων διαθέτει μια μεγάλη γκάμα προϊόντων στο αγαπημένο μας άθλημα.

Ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ τένις από τις κορυφαίες εταιρίες του είδους (Babolat, Nike, Asics, Wilson, Adidas), θα βρείτε στις ηλεκτρονικές σελίδες του Hall of Brands καθώς και στα φυσικά

καταστήματα της αλυσίδας.

Επιλέξτε ένα αμιγώς Ελληνικό κατάστημα για τις αγορές σας, με εχέγγυο την αυθεντικότητα των προϊόντων, την ασφάλεια των συναλλαγών και την άψογη εξυπηρέτηση, έννοιες που εκπροσωπεί στο έπακρο το Hall of Brands από το 1973.

On Line Tennis -> www.hallofbrands.gr

Facebook -> https://bit.ly/3p572Xe

Instagram -> https://bit.ly/3yAkWn1

YouTube -> https://bit.ly/3sd9Hjf

Καταστήματα

Hall Of Brands Γλυφάδα Anna Ntor

Το απόλυτο Shopping Destination στην Γλυφάδα (πλατεία Εσπερίδων), στον ιστορικό εμβληματικό κινηματογράφο Άννα Ντορ. Όλες οι τελευταίες συλλογές των μεγαλύτερων Brands σε αθλητικά & casual βρίσκονται εδώ. Έλα να ζήσεις μια μοναδική εμπειρία σε έναν χώρο 1400 τετραγωνικών!

Γιαννιτσοπούλου 2, Γλυφάδα – Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 210 8949555

Hall Of Brands Αθήνα

Το μεγαλύτερο αθλητικό και casual πολυκατάστημα στην καρδιά της Αθήνας με όλες τις νέες παραλαβές των πιο επώνυμων brands, εκπτώσεις καθημερινά έως και 70%.

Καλαμιώτου 27, Κέντρο Αθήνας – Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 210 3232444

Hall Of Brands N. Ψυχικό

Ο προορισμός της Premium Athleisure ένδυσης και υπόδησης των πιο επώνυμων brands στο Ν. Ψυχικό, με τις πιο ενημερωμένες Casual και Αθλητικές συλλογές.

Ολυμπιονικών 258, Ν. Ψυχικό – Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 210 6718888

Hall Of Brands Epirus

Το μεγαλύτερο αθλητικό και casual πολυκατάστημα στην Ελλάδα, με όλες τις νέες παραλαβές, εκπτώσεις καθημερινά έως και 70%, shops in shop όλων των επώνυμων brands, καθώς και εξειδικευμένα τμήματα running, outdoor, ποδοσφαίρου, τένις και κολύμβησης.

6ο χλμ. Ε.Ο. Ιωαννίνων – Αθηνών – Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 26510 93700

The post Μεγάλη ποικιλία σε είδη τένις στο Hall of Brands appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Μεγάλη, Hall, Brands,megali, Hall, Brands