Μεντβέντεφ: “Δεν έχω παίξει ποτέ κόντρα σε κάποιον σαν τον Σίνερ”

Ο Ντανιίλ Μεντβέντεφ αποχαιρέτησε πρόωρα το τουρνουά επίδειξης Six Kings Grand Slam, αν και με τις τσέπες…γεμάτες, μετά την ήττα του από τον Γιάνικ Σίνερ, τη δεύτερη μέσα σε λίγες ημέρες μετά από τον προημιτελικό στη Σαγκάη με τον Ρώσο να μένει για μία ακόμη φορά εντυπωσιασμένος από τον Ιταλό. 

Μάλιστα ο Μεντβέντεφ συνέκρινε τον Σίνερ με τον Κάρλος Αλκαράθ τονίζοντας ότι πλέον έχει αλλάξει γνώμη. “Πάντα βλέπω τον Γιάνικ πιο συνεπή. Σαν να είναι “μηχανή”.

Ενώ ο Κάρλος είναι ξέρετε…κάνει απίστευτα χτυπήματα.”, είπε ο Νο5 του κόσμου. 

“Όταν ο Κάρλος είναι στο καλύτερό του επίπεδο τον θεωρούσα λίγο καλύτερο από τον Γιάνικ. Ωστόσο, έχω αλλάξει γνώμη. Δεν έχω παίξει ποτέ κόντρα σε κάποιον σαν τον Σίνερ. Δεν κατάφερα να κάνω τίποτα.”

“Ήταν ένα περίεργο συναίσθημα γιατί πραγματικά ένιωθα καλά. Ένιωθα καλά μέσα στο court, ένιωθα καλά σωματικά και έχασα πολύ εύκολα. Δεν θυμάμαι να μου έχει συμβεί ποτέ κάτι τέτοιο αυτά τα χρόνια που παίζω τένις.”, συμπλήρωσε ο Μεντβέντεφ

Από εκεί και πέρα αναμένεται να δούμε αν όντως ο Σίνερ αυτή την εποχή δεν έχει αντίπαλο, καθώς το Σάββατο (21:00 GR) θα αντιμετωπίσει τον Κάρλος Αλκαράθ στον τελικό του τουρνουά, όπου θα παλέψουν για τα 6.000.000 δολάρια. Ο Ισπανός πάντως μετράει 3 σερί νίκες κόντρα στον Νο1 του κόσμου μέσα στο 2024 με πιο πρόσφατη αυτή του τελικού στο Πεκίνο. 

The post Μεντβέντεφ: “Δεν έχω παίξει ποτέ κόντρα σε κάποιον σαν τον Σίνερ” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα