Ναδάλ-Αλκαράζ: Ο νυν και ο επόμενος

16:51 6/2/2021 - Πηγή: Tennis24

Για πολλά χρόνια, οι Ισπανοί αναζητούσαν τον επόμενο Ράφαελ Ναδάλ, έναν νεαρό τενίστα που θα μπορούσε να ακολουθήσει στα ‘χνάρια του σπουδαίου αθλητή από τη Μαγιόρκα.

Ολοι, βέβαια, γνώριζαν ότι Ναδάλ βγαίνει ένας κάθε 100 χρόνια αλλά η εικόνα των junior Ισπανών ήταν αποκαρδιωτική.

Μέχρι πριν από δυο χρόνια, όταν ένας πιτσιρικάς από τη Μούρθια, σάρωνε στα Ισπανικά junior και άρχισε να προκαλεί πολύ μεγαλύτερούς του τενίστες σε ανδρικά τουρνουά.

Ο λόγος για τον

Κάρλος Αλκαράζ ο οποίος στα 17 του χρόνια, ετοιμάζεται για το ντεμπούτο του σε Grand Slam τουρνουά, εξασφαλίζοντας την πρόκριση στο κυρίως ταμπλό του Australian Open 2021 μέσω των προκριματικών.

Μάλιστα, μέσα στην εβδομάδα ο Ισπανός τενίστας πέτυχε και την πρώτη του Top15 νίκη, κερδίζοντας τον Νταβίντ Γκοφάν (Νο14) σε τουρνουά προετοιμασίας της ATP στη Μελβούρνη, πριν αποκλειστεί στον 3ο γύρο απ’τον Τιάγκο Μοντέιρο.

Ναδάλ και Αλκαράζ προπονήθηκαν το Σάββατο μαζί στη Μελβούρνη και ο 17χρονος άσος ανέβασε μια φωτογραφία στο twitter, εκφράζοντας την ευγνωμοσύνη του για τον καταξιωμένο συμπατριώτη του.

“Σε ευχαριστώ πολύ Ράφα για την προπόνηση. Είμαι πολύ χαρούμενος γι’αυτή τη μοναδική εμπειρία” έγραψε ο Αλκαράζ.

Muchas gracias @RafaelNadal por entrenar conmigo hoy en el @australianopen. Muy feliz de haber disfrutado de esta experiencia unica.
Thank you very much @RafaelNadal for practice with me today at @australianopen. Very happy to have enjoyed this unique experience. pic.twitter.com/NVtsoHk1Jq

— Carlos Alcaraz (@alcarazcarlos03) February 6, 2021

Ναδάλ και Αλκαράζ από παλιότερη συνάντησή τους στη Μαγιόρκα

The post Ναδάλ-Αλκαράζ: Ο νυν και ο επόμενος appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα