Ναδάλ: “Δεν ξέρω πότε θα παίξω ξανά”

Μπορεί οι φαν του Ισπανού, αλλά και του τένις να… αναθάρρησαν σε μια σύντομη επιστροφή με τα videos που εμφανίστηκαν στα social media και τα οποία δείχνουν τον Ράφα Ναδάλ να έχει ξεκίνησε προπονήσεις μαζί με τον Κάρλος Μόγια, ωστόσο ο 35χρονος και 20 φορές κάτοχος Grand Slam, ξεκαθάρισε ότι δεν γνωρίζει το πότε θα επιστρέψει στην ενεργό δράση.

Ο

πρώην Νο1 του κόσμου, έχει να εμφανιστεί στα κορτ από τον περασμένο Αύγουστο και το Citi Open, έχοντας αποσυρθεί νωρίτερα τόσο από το Wmbledon, όσο και από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο. 

“Θέλω να αναρρώσω εντελώς από αυτόν τον τραυματισμό και να επιστρέψω σε καλή κατάσταση.”, ανέφερε. “Δεν ξέρω πότε θα παίξω ξανά. Δουλεύω κάθε μέρα και ακολουθώ ένα συγκεκριμένο πλάνο με πολύ σαφείς στόχους.”

“Δεν θα αναφέρω τους στόχους γιατί υπάρχουν πολλά πράγματα που δεν μπορώ να τα ελέγξω 100%, αλλά μέσα στο μυαλό μου είμαι ξεκάθαρος για τους στόχους μου και πιστεύω ότι τα πράγματα θα ακολουθήσουν μια θετική πορεία.”

“Βρίσκομαι σε μια διαδικασία ανάκαμψης. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί να μη βιαστούμε και να κοιτάξουμε μεσοπρόθεσμα.”

Ο αριστερόχειρας Ισπανός έχει αγωνιστεί σε λιγότερα από 30 ματς τη φετινή σεζόν, προτού ανακοινώσει την απόσυρσή του από το υπόλοιπο της χρονιάς, έχοντας ρεκόρ 24-5. Άφησε το 2021 έχοντας κατακτήσει δύο τίτλους στα χωμάτινα τουρνουά σε Βαρκελώνη και Ρώμη. 

Θάνος Σταθόπουλος

The post Ναδάλ: “Δεν ξέρω πότε θα παίξω ξανά” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα