Ναδάλ: Ραντεβού στο χώμα

Στο Βασίλειό του, το χώμα, θα επιστρέψει ο Ράφαελ Ναδάλ ο οποίος απέσυρε οριστικά τη συμμετοχή του από το Miami Open, 24 Μαρτίου με 04 Απριλίου.

Το ανακοίνωσε ο ίδιος ο 34χρονος Ισπανός με ανάρτησή του στα social media, εκφράζοντας την απογοήτευσή του για το γεγονός ότι δεν μπορεί να είναι έτοιμος για το μεγάλο ραντεβού στο Hard Rock

Stadium του Μαϊάμι.

“Είμαι στεναχωρημένος που ανακοινώνω ότι δεν θα παίξω στο Μαϊάμι, μια πόλη που λατρεύω. Πρέπει να αποκατασταθώ πλήρως και να ετοιμαστώ για τη χωμάτινη σεζόν στην Ευρώπη” ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ναδάλ ο οποίος έχει αγωνιστεί σε 5 τελικούς στο Miami Masters, χωρίς να έχει καταφέρει να κατακτήσει ποτέ το βαρύτιμο τρόπαιο.

Το Νο3 της παγκόσμιας κατάταξης, αντιμετώπισε πρόβλημα τραυματισμού στην πλάτη στο ξεκίνημα της σεζόν, γνωρίζοντας οδυνηρό αποκλεισμό από τον Στέφανο Τσιτσιπά στα προημιτελικά του Australian Open.

Ο κάτοχος 20 Grand Slam τίτλων αναμένεται να επιστρέψει στο αγαπημένο του Monte Carlo Masters, 11 με 18 Απριλίου.

Sad to announce that I won’t be playing in Miami, a city that I love. I need to fully recover and get ready for the clay court season in Europe. Special message to my fans in the US and in particular to the great Spanish speaking community FL who always give me a great support!

— Rafa Nadal (@RafaelNadal) March 16, 2021

The post Ναδάλ: Ραντεβού στο χώμα appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα