Νέα θετική ήττα για Μάρει

Ο Τένις Σαντγκρεν κέρδισε τον Άντι Μάρει για τον 1ο γύρο του Winston-Salem Open

Μπορεί μια ήττα να έχει θετικό πρόσημο; Για τον Άντι Μάρει, στην δεδομένη χρονική στιγμή, μπορεί…

Ο Σκωτσέζος αγωνίστηκε μόλις στο δεύτερο τουρνουά, μετά από απουσία 7 μηνών και αποκλείστηκε στον 1ο γύρο του Winston-Salem Open από τον Τένις Σαντγκρεν.

Μετά από ένα πολύ δυνατό και αμφίρροπο ματς, ο 28χρονος Αμερικανός, Νο73 της παγκόσμιας κατάταξης, επικράτησε 7-6(8), 7-5 του πρώην Νο1 του κόσμου και εξασφάλισε τη συμμετοχή

του στο γύρο των “32” του τουρνουά της πατρίδας του.

“Ήταν σπουδαία ατμόσφαιρα, όλοι ήταν ενθουσιασμένοι. Ήταν απόλαυση να παίζω με τον Άντι εδώ. Η καριέρα του μιλάει από μόνη της. Το παιχνίδι ήταν πολύ κλειστό. Το 1ο σετ θα μπορούσε να είχε διαφορετική κατάληξη. Ήταν ένα δυνατό ματς, μεγάλο σε διάρκεια και είμαι χαρούμενος που πέρασα” είπε ο Σαντγκρεν ο οποίος στο 2ο γύρο θα αντιμετωπίσει το Νο2 του ταμπλό, Ντένις Σαποβάλοφ.

Στο εναρκτήριο σετ το οποίο είχε διάρκεια 75 λεπτών, ο Μάρει έχασε ένα set point στο 8-7 του tie break.

Ο Σκωτσέζος δεν επέτρεψε στον αντίπαλό του να σερβίρει στο 5-4 για το ματς, όμως ο Σάντγκρεν με νέο break στο σερβίς του Μάρει, σφράγισε τη σπουδαία νίκη μετά από 2 ώρες και 10 λεπτά αγώνα.

“Νομίζω σήμερα ήταν λίγο καλύτερα σε σχέση με το Σινσινάτι. Χτυπούσα πιο καθαρά τη μπάλα και ένιωσε την κίνησή μου λίγο καλύτερα, σε κάποια drop shot. Σωματικά νιώθω καλά. Ούτε πόνο, ούτε δυσφορία. Ίσως μόνο λίγο κουρασμένος” τόνισε ο Μάρει.

Ο τρεις φορές πρωταθλητής σε Grand Slam, δεν θα αγωνιστεί στο Αμερικανικό Όπεν ενώ αποφάσισε να αφήσει τα διπλά και να αφοσιωθεί στην επιστροφή του στο μονό. Ίσως παίξει σε κάποιο Challenger τουρνουά, πριν ταξιδέψει στην Ασία για τη συνέχεια του ATP Tour.

WINSTON-SALEM SINGLES DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-7h)

The post Νέα θετική ήττα για Μάρει appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα