Νέο βαρύ πρόστιμο σε Κύργιο

Ο Νικ Κύργιος τιμωρήθηκε με νέο βαρύ πρόστιμο από την ΑΤΡ, μετά την ανάρμοστη συμπεριφορά του στον αγώνα 4ου γύρου του Miami Open, κόντρα στον Γιάνικ Σίνερ.

Ο Ελληνοαυστραλός τα έκανε… μαντάρα για ακόμη μια φορά, έσπασε ρακέτες, ειρωνευόταν συνεχώς τον διαιτητή και παραμιλούσε για αρκετή ώρα, με τον Κάρλος Μπερνάρντεζ να τον τιμωρεί κατά τη διάρκεια του ματς.

Μερικές ώρες αργότερα, και πιο συγκεκριμένα το απόγευμα της Πέμπτης (31/3), η ΑΤΡ έκανε γνωστό το πρόστιμο το οποίο θα κληθεί να πληρώσει ο Κύργιος εξαιτίας

της συμπεριφοράς του.

Αξίζει να σημειωθεί, πως την προηγούμενη εβδομάδα, είχε τιμωρηθεί με πρόστιμο 25.000$ από την ΑΤΡ, για τη συμπεριφορά του στο Indian Wells Masters.

Τώρα, το πρόστιμο είναι ακόμη μεγαλύτερο. Ο 26χρονος θα πρέπει να πληρώσει συνολικά 35.000$, που έχουν να κάνουν με τρεις διαφορετικές παραβάσεις.

Πιο αναλυτικά: Θα πληρώσει 10.000$ για αντιαθλητική συμπεριφορά (unsportsmanlike conduct), 20.000$ για λεκτική κακοποίηση (verbal abuse) και 5.000$ για ηχητική αισχρότητα (audible obscenity violation).

ATP MIAMI OPEN MEN’S SINGLES DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-7h)

The post Νέο βαρύ πρόστιμο σε Κύργιο appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα