Νόρι: “Θα χρειαστώ τις συμβουλές του Άντι κόντρα στον Νόλε”

14:25 7/7/2022 - Πηγή: Tennis24

Ο Κάμερον Νόρι διανύει ένα ονειρεμένο Wimbledon, καθώς κατάφερε να φτάσει στον ημιτελικό του Λονδρέζικου Slam, κρατώντας τα όνειρα των Βρετανών για τον τίτλο ζωντανά. Ο Νο12 στον κόσμο θα αντιμετωπίσει τον Νόβακ Τζόκοβιτς για μια θέση στον τελικό και μίλησε ενόψει της μεταξύ τους αναμέτρησης για την δυσκολία του έργου που έχει, αλλά και για το πως ο… Άντι Μάρεϊ μπορεί να τον βοηθήσει με τις συμβουλές του:

“Το να παίζεις με τον Τζόκοβιτς

είναι ένα από τα πιο δύσκολα πράγματα στο τένις. Το γρασίδι είναι από τις αγαπημένες του επιφάνειες και το ρεκόρ του εδώ είναι απίθανο. Θα είναι σκληρό ματς, πρέπει να βελτιωθώ, και φυσικά δεν έχω την πολυτέλεια να χάσω την συγκέντρωσή μου. Απέναντι στον Σίνερ, ο Νόλε έπαιξε στο μέγιστο επίπεδο, οπότε ξέρω τι να περιμένω. 

Φυσικά, το να φτάνω σε έναν ημιτελικό είναι τρελό για εμένα και απέναντι στον Νόλε θα είναι δύσκολο ματς, αλλά ανυπομονώ. Έχω μάθει πολλά από την προηγούμενή μας αναμέτρηση.

Ο Άντι (Μάρεϊ) ήταν πάρα πολύ υποστηρικτικός σε εμένα και με βοήθησε αρκετά. Θα χρειαστώ σίγουρα τις συμβουλές του για τον αγώνα κόντρα στον Τζόκοβιτς.”

Το ματς μεταξύ του Τζόκοβιτς και του Νόρι θα διεξαχθεί αύριο (8/7).

WIMBLEDON MEN’S DRAW l WOMEN’S DRAW l OOP (-2h)

Δανάη Μασκαλέρη

The post Νόρι: “Θα χρειαστώ τις συμβουλές του Άντι κόντρα στον Νόλε” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα