Ντιμιτρόφ για Σίνερ: “Υπάρχουν παίκτες που έχουν βιώσει διαφορετικές διαδικασίες”

Ο Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ στάθηκε στο χειρισμό των διαδικασιών στην υπόθεση Σίνερ, με τον Βούλγαρο να κάνει λόγο “για δύο μέτρα και δύο σταθμά” σε αντίθεση με άλλους παίκτες που έχουν περάσει από παρόμοιες καταστάσεις. 

“Όπως είπα και στη Νέα Υόρκη (US Open), αυτό που με εξέπληξε περισσότερο ήταν ο τρόπος χειρισμού των διαδικασιών και τον πρωτοκόλλων σε αυτήν υην υπόθση” είπε ο Βούλγαρος κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου στη Σόφια, όπου θα αντιμετωπίσει τον Νόβακ Τζόκοβιτς σε αγώνα επίδειξης.

“Υπάρχουν

παίκτες που έχουν βιώσει εντελώς διαφορετικές διαδικασίες κι αυτό με έκανε να αναρωτηθώ αν υπάρχουν δύο μέτρα και δύο σταθμά. Δεν είναι μυστικό, είναι κάτι που βλέπουμε και στα άλλα αθλήματα και ως ένας άνθρωπος που βρίσκεται τόσα χρόνια στο Tour ξέρω πώς είναι τα πράγματα εκ των έσω και πώς διοργανώνονται τα τουρνουά.”, κατέληξε ο Βούλγαρος.

Ο Ντιμιτρόφ είναι ένας από τους παίκτες που επικρίνουν ανοιχτά τον τρόπο που διαχειρίστηκε το θέμα η ATP και η ITIA μετά την αθώωση του Γιάνικ Σίνερ παρά τα δύο θετικά δείγματα στην απαγορευμένη ουσία κλοστεβόλης τον περασμένο Απρίλιο. 

Ωστόσο, τον Ιταλό και Νο1 του κόσμου, έχουν στηρίξει και αρκετοί παίκτες που βρήκαν νόμιμη τη διαδικασία και υπερασπίστηκαν την αθωότητά του με τελευταίο τον Κάσπερ Ρούντ. 

The post Ντιμιτρόφ για Σίνερ: “Υπάρχουν παίκτες που έχουν βιώσει διαφορετικές διαδικασίες” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα