Ο Σβάρτσμαν έβγαλε νοκ-άουτ τον Ρουντ (vids)

Ο Ντιέγκο Σβάρτσμαν συνεχίζει την καταπληκτική του πορεία στο Indian Wells Masters. Ο βραχύσωμος Αργεντινός απέκλεισε και το Νο6 του ταμπλό, Κάσπερ Ρουντ και πέρασε στους “8” καλύτερους της διοργάνωσης.

Ακόμη μια μεγάλη εμφάνιση από τον 29χρονο, που δεν έχασε περισσότερα από έξι games στον αγώνα του με τον Νορβηγό και με το εμφατικό 6-3, 6-3, “σφράγισε” τη θέση του στα προημιτελικά του BNP Paribas

Open.

Μετά από μια ώρα και 42 λεπτά αγώνα, ο Σβάρτσμαν έφτασε στην επικράτηση επί του πολύ φορμαρισμένου φέτος, Ρουντ, εκμεταλλευόμενος άριστα και ένα μικροπρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπισε ο 22χρονος κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Go go Diego @dieschwartzman notches his first Top-10 victory of 2021, defeating Casper Ruud 6-3 6-3 to reach the quarter-finals at #BNPPO21 pic.twitter.com/B7lKFAcrrC

Tennis TV (@TennisTV) October 13, 2021

Πιο συγκεκριμένα, ο Νο10 τενίστας του κόσμου, κάλεσε ιατρικό timeout στις αρχές του 2ου set, γιατί ένιωθε ενοχλήσεις στον δεξιό του καρπό, όμως δεν έφτασε σε σημείο να αναγκαστεί να εγκαταλείψει τον αγώνα.

Στην επόμενη φάση του τουρνουά της Καλιφόρνια, ο Σβάρτσμαν θα παίξει με έναν πρωτάρη σε προημιτελικούς Masters. Τον Κάμερον Νόρι.

WelCAM to the Indian Wells quarter-finals @cam_norrie beats Paul 6-4 4-6 6-2 to reach the last 8 of a Masters 1000 for the very first time!#BNPPO21 pic.twitter.com/jkgNCW6pHH

Tennis TV (@TennisTV) October 13, 2021

Ο Βρετανός, που διανύει την καλύτερη σεζόν της καριέρας του, απέκλεισε και τον home favorite Αμερικανό, Τόμι Πολ, με 6-4, 4-6, 6-2 μετά από 2 ώρες και 17 λεπτά μάχης και έφτασε τις 44(!) νίκες στο 2021.

Μάλιστα, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, χάρις στην πορεία του στο Indian Wells, από την επόμενη εβδομάδα θα βελτιώσει ακόμη περισσότερο το ρεκόρ καριέρας του, αφού αναμένεται να αφήσει πίσω του το Νο26 στο οποίο βρίσκεται αυτή τη στιγμή.

INDIAN WELLS MEN’S SINGLES DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-10h)

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Ο Σβάρτσμαν έβγαλε νοκ-άουτ τον Ρουντ (vids) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα