Ο Τσεκινάτο σταμάτησε το σερί του Μουζέτι (vids)

Στον “εμφύλιο” των δυο εξαιρετικών Ιταλών “χωματάδων”, ο Μάρκο Τσεκινάτο έπαιξε καταπληκτικό τένις και υπερκέρασε το εμπόδιο του πολύ φορμαρισμένου, Λορέντζο Μουζέτι, σταματώντας το νικηφόρο σερί του 20χρονου και Νο31 τενίστα της παγκόσμιας κατάταξης.

Δεν κατάφερε να πανηγυρίσει την 7η συνεχόμενη νίκη του στο Tour ο Μουζέτι, που μετά τον θρίαμβο της περασμένης εβδομάδας στο ΑΤΡ 500 τουρνουά του Αμβούργου, αποκλείστηκε στη φάση των “16” του 250αριού τουρνουά αυτής της εβδομάδας, στο Ούμαγκ της Κροατίας.

Μετά από 77 λεπτά αγώνα την

Πέμπτη (28/7), ο ημιφιναλίστ του Roland Garros 2018 και Νο151 τενίστας του κόσμου, Μάρκο Τσεκινάτο, επικράτησε με 6-4, 6-3 και προκρίθηκε στους “8” καλύτερους του θεσμού.

What a performance

Marco Cecchinato stuns his friend and newly crowned Hamburg champion, Musetti, 6-4 6-3 in Umag!#CroatiaOpenUmag pic.twitter.com/mazzgzI598

Tennis TV (@TennisTV) July 28, 2022

Εντυπωσιακή εμφάνιση από τον 29χρονο Ιταλό, ο οποίος ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του από τα προκριματικά του Croatia Open και μετράει, ήδη, τέσσερις συνεχόμενες νίκες στη διοργάνωση.

Η πρόκρισή του στα προημιτελικά, είναι η 1η σε τουρνουά της ΑΤΡ, μετά από 14(!) ολόκληρους μήνες.

Εκεί, περιμένει να αντιμετωπίσει τον συμπατριώτη του και πρωτάρη σε προημιτελικούς ΑΤΡ διοργανώσεων, Φράνκο Αγκαμενόνε (Νο136). Ο Ιταλός απέκλεισε με φοβερή ανατροπή τον Νο4 του ταμπλό, Σεμπάστιαν Μπάεζ, με 3-6, 6-1, 7-5.

CROATIA OPEN SINGLES DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-1h)

The post Ο Τσεκινάτο σταμάτησε το σερί του Μουζέτι (vids) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα