Ώρα ημιτελικών σε Βελιγράδι και Βαρκελώνη

Στην τελική ευθεία μπήκαν τα τουρνουά σε Βελιγράδι και Βαρκελώνη με το πρόγραμμα του Μ. Σαββάτου να περιλαμβάνει τα παιχνίδια της ημιτελικής φάσης. 

Η δράση θα ξεκινήσει πρώτα στη Βαρκελώνη, η οποία όμως αναμένεται να πληγεί και πάλι από κακοκαιρία με ισχυρές καταιγίδες. Αν όλα εξελιχθούν ομαλά και οι καιρικές προβλέψεις δεν επιβεβαιωθούν, Ντιέγκο Σβάρτσμαν και Πάμπλο Καρένιο Μπούστα θα κάνουν την αρχή στους ημιτελικούς σε ένα παιχνίδι που θα ξεκινήσει στις 14:30 GR.

Τόσο

ο Σβάρτσμαν, όσο και ο Καρένιο Μπούστα προέρχονται από δύο τεράστιες νίκες, όσον αφορά την εξέλιξή τους, με τον Αργεντινό να επικρατεί στον προημιτελικό του Φελίξ Οζέρ-Αλιασίμ με ανατροπή, ενώ πρόκριση με ανατροπή πήρε και ο Ισπανός ο οποίος κέρδισε τον Κάσπερ Ρουντ σώζοντας μάλιστα 3 match-points σε ένα παιχνίδι που κράτησε 3 ώρες.

Η συγκεκριμένη αναμέτρηση είναι η επανάληψη του περσινού προημιτελικού, με τον Σβάρτσμαν να θέλει να πάρει τη ρεβάνς από την ήττα του στα 3 sets. Οι δύο ημιφιναλίστ της Βαρκελώνης έχουν συναντηθεί ακόμη 3 φορές με τον Καρένιο Μπούστα να προηγείται με 2-1.

Στον άλλο ημιτελικό που θα ξεκινήσει μετά τις 17:00 GR, ο Κάρλος Αλκαράθ θα παίξει απέναντι στον Άλεξ ντε Μινόρ στη πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση. 

Ο Αλκαράθ έρχεται από τη μεγαλύτερη νίκη της καριέρας του στο χώμα, κόντρα στον Στέφανο Τσιτσιπά, ενώ ο Αυστραλός από τη νίκη κόντρα στον Κάμερον Νόρι. 

Ο 18χρονος Ισπανός, ο οποίος αν περάσει στον τελικό θα βρεθεί στο Νο9 του κόσμου από τη Δευτέρα του Πάσχα, στοχεύει στην πρόκριση στον τελικό της Βαρκελώνης για 1η φορά στην καριέρα του και φυσικά να φτάσει σε ένα ακόμη τίτλο φέτος μετά από εκείνους σε Ρίο και Μαϊάμι.

ATP 500 BARCELONA OPEN SINGLES DRAW l OOP (-1h)

Έτοιμος για τον 1ο τελικό της σεζόν ο Τζόκοβιτς

Στο Βελιγράδι την αρχή θα κάνουν ο Νόβακ Τζόκοβιτς με τον Κάρεν Χατσάνοφ (15:00 GR), με τον Σέρβο να έχει “αποδράσει” ήδη δύο φορές από Λάσλο Τζέρε και Μιομίρ Κετσμάνοβιτς, σημειώνοντας ισάριθμες ανατροπές. 

Στόχος φυσικά είναι να περάσει στον 1ο τελικό της φετινής σεζόν, αλλά και στον 3ο στο τουρνουά, καθώς την περσινή χρονιά είχε ηττηθεί στον ημιτελικό και μάλιστα από…Ρώσο (Ασλάν Καράτσεφ).

Ο Τζόκοβιτς υπερέχει κατά κράτος στις αναμετρήσεις απέναντι στον Ρώσο και Νο26 του κόσμου, έχοντας 5 σε σύνολο έξι αγώνων, ενώ αυτή θα είναι η 2η μετά από εκείνη στο Ντουμπάι τον περασμένο Μάρτιο. 

Αμέσως μετά θα ακολουθήσει ο 2ος ημιτελικός με τον Αντρέι Ρούμπλεφ να αντιμετωπίζει τον Φάμπιο Φονίνι. 

Ο Φονίνι, ο οποίος θέλει να δώσει συνέχεια στο ιταλικό σερί, καθώς Αντρέα Σέπι και Ματέο Μπερετίνι έχουν κατακτήσει τους προηγούμενους δύο τίτλους του τουρνουά, έχει ένα ελαφρύ προβάδισμα με 5-4 απέναντι στον Ρούμπλεφ, αλλά τον Ρώσο να έχει κερδίσει τα τελευταία 4 ματς.

Για τον Ρώσο και Νο7 του κόσμου αυτός είναι ο 5ος ημιτελικός φέτος, έχοντας στόχο την πρόκριση για τον 3ο του τελικό μέσα στο 2022. 

ΑΤΡ 250 SERBIA OPEN DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-1h)

The post Ώρα ημιτελικών σε Βελιγράδι και Βαρκελώνη appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα