Ούτε τώρα: Αποσύρθηκε από το Cordoba Open ο Τιμ (vid)

Ο Ντομινίκ Τιμ, μια ημέρα πριν πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του για το 2022, σηματοδοτώντας την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση μετά από επτά μήνες απραξίας λόγω τραυματισμού, απέσυρε τη συμμετοχή του από το 250άρι τουρνουά της Κόρδομπα!

Ο Αυστριακός, Νο16 στην παγκόσμια κατάταξη της ΑΤΡ, έχει να αγωνιστεί από τον Ιούνιο του 2021 και το grass court τουρνουά της

Μαγιόρκα, όμως δεν πρόκειται να πραγματοποιήσει το comeback του, ούτε αυτή την εβδομάδα.

Αν και είχε τοποθετηθεί στο Νο2 του ταμπλό, στο χωμάτινο 250άρι Cordoba Open, το απόγευμα της Δευτέρας (31/1) απέσυρε τη συμμετοχή του από το ταμπλό, με τον lucky loser, Νικόλα Μιλόγιεβιτς (No136), να παίρνει τη θέση του.

“Γεια σε όλους. Είμαι πολύ στεναχωρημένος που αναγκάζομαι να ανακοινώσω την απόσυρσή μου από το Cordoba Open. Τις τελευταίες ημέρες υποφέρω από έναν ελαφρύ τραυματισμό στο πόδι μου.

Το θετικό είναι ότι ο καρπός μου είναι σε εξαιρετική κατάσταση, αλλά επειδή δεν έχω προπονηθεί καλά το τελευταίο διάστημα, με λύπη σας κάνω γνωστό ότι δεν θα αγωνιστώ στο τουρνουά. Θα επιστρέψω όταν είμαι 100% έτοιμος. Σας ευχαριστώ για την εξαιρετική φιλοξενία στην Κόρδομπα”, είπε ο Τιμ, στην ανακοίνωσή του μέσω της επίσημης σελίδας του Cordoba Open στο Twitter.

Η ανακοίνωση του 28χρονου:

@ThiemDomi y un anuncio que nos entristece a todos #CórdobaOpen2022 pic.twitter.com/rK89sr7xQj

— Córdoba Open (@CordobaOpen) January 31, 2022

CORDOBA OPEN SINGLES DRAW l OOP (-5h)

The post Ούτε τώρα: Αποσύρθηκε από το Cordoba Open ο Τιμ (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα