Πανελλήνιο: Repeat του περυσινού ανδρικού τελικού (vids)

Για 2η συνεχόμενη χρονιά, ο Αριστοτέλης Θάνος (ΑΟΑ Ηλιούπολης) και ο Γιάννης Ξυλάς (ΟΑ Φιλοθέης) θα διεκδικήσουν τον τίτλο του Πρωταθλητή Ελλάδας στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αντισφαίρισης που διεξάγεται στον ΟΑ Αθηνών.

Οι δυο τους, το Σάββατο (18/6) ξεπέρασαν τα εμπόδια του Μιχάλη Σακελλαρίδη (OA Αγ. Παρασκευής) και του Γιάννη Παπουνίδη (ΟΑ Θεσσαλονίκης), αντίστοιχα, για να συνθέσουν -και- τον φετινό τελικό στο μονό ανδρών.

Ο Νο1

του ταμπλό και δυο συνεχόμενες φορές πρωταθλητής στη διοργάνωση, Θάνος, επικράτησε του Νο3 του ταμπλό με 7-5, 6-3 και απέχει πλέον μια νίκη από το… three-peat στο Πανελλήνιο.



Τελευταίο του εμπόδιο στην προσπάθεια που κάνει να κατακτήσει 3η σερί σεζόν τον τίτλο, θα είναι την Κυριακή (19/6), ο Νο2 του ταμπλό, Ξυλάς, που ψάχνει εκδίκηση για τον περυσινό χαμένο τελικό στο ίδιο γήπεδο.

Ο αθλητής του Ομίλου Αντισφαίρισης Φιλοθέης, αν και ξεκίνησε άσχημα τον ημιτελικό του με τον Γιάννη Παπουνίδη (0-2), κέρδισε 12 από τα τελευταία 13 games του αγώνα, για να επικρατήσει με 6-2, 6-1.

Ο τελικός είναι προγραμματισμένος για το μεσημέρι της Κυριακής (13:00) στο Court 6 των εγκαταστάσεων και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από την Cosmote TV.



ΤΑΜΠΛΟ ΑΝΔΡΩΝ l ΤΑΜΠΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ l ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Πανελλήνιο: Repeat του περυσινού ανδρικού τελικού (vids) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα