Πειστικό ξεκίνημα για Κύργιο στην Ουάσιγκτον (vid)

08:01 3/8/2022 - Πηγή: Tennis24

Επαγγελματική εμφάνιση από τον Νικ Κύργιο στο Citi Open της Ουάσιγκτον, με τον πρόσφατο φιναλίστ του Wimbledon να επιστρέφει στα singes με νίκη επί του Μάρκος Γκιρόν την Τρίτη.

Ο 27χρονος Αυστραλός επικράτησε 6-3, 6-2 του Νο53 της παγκόσμιας κατάταξης για τον 1ο γύρο της ATP 500 διοργάνωσης και ξεκίνησε ιδανικά την προετοιμασία του για το US Open.

Το

πρώην Νο13 και νυν Νο63 της ATP Rankings, έκλεισε στο σερβίς του το εναρκτήριο σετ, έχοντας πετύχει break στο 8ο game (5-3) ενώ ξεκίνησε με break στο 2ο σετ (1-0) και πιστοποίησε την ανωτερότητά του με ένα ακόμη “σπάσιμο” στο σερβίς του αντιπάλου του, τελειώνοντας την υπόθεση πρόκριση σε μόλις 60 λεπτά.

Μόλις ένα break point αντιμετώπισε ο Κύργιος ο οποίος δήλωσε αμέσως μετά: “Μπήκα λίγο αργά στο ματς. Προφανώς και διαφορετικές συνθήκες εδώ από το Wimbledon. Ίσως ήμουν και λίγο νευρικός. Κέρδισα το τουρνουά το 2019. Βλέποντας το όνομά μου στο κεντρικό γήπεδο και γνωρίζοντας ότι δεν έχω παίξει καλά πέρυσι. Έχασα στον 1ο γύρο και περνούσα μια σκοτεινή εποχή στη ζωή μου”.

Στο 2ο γύρο του Citi Open, ο Κύργιος θα αντιμετωπίσει το Νο14 του ταμπλό, Τόμι Πολ.

“Απλά είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ με την ομάδα μου και έχω τόση στήριξη από το κοινό. Είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ και παίζω καλό τένις πάλι” πρόσθεσε.

Στο τελευταίο ματς της ημέρας, ο Κάρεν Χατσάνοφ κέρδισε 6-7(3), 7-5, 6-4 τον Ντόμινικ Κέπφερ και περιμένει στον 3ο γύρο το νικητή της αναμέτρησης Ντε Μινόρ-Νισιόκα.

Νωρίτερα, το Νο1 του ταμπλό Αντρέι Ρούμπλεφ, δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερα προβλήματα απέναντι στον Τζακ Ντράπερ τον οποίον κέρδισε με 6-4, 6-2 και περιμένει έναν εκ των Κρεσί-Σοκ στη φάση των “16” της hard court διοργάνωσης.

CITI OPEN MEN’S SINGLES DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-7h)

The post Πειστικό ξεκίνημα για Κύργιο στην Ουάσιγκτον (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα