Πετάει η NextGen στο Winston-Salem (vid)

Με τους δύο ανερχόμενους Αμερικανούς, Άλεξ Μίκελσεν και Λέρνερ Τιέν να συνεχίζουν την εντυπωσιακή τους πορεία στο Winston-Salem της πατρίδας τους, συνεχίστηκε την Τετάρτη η δράση στο ATP 250 τουρνουά της Βόρειας Καρολίνας.

O 20χρονος Μίκελσεν που βρίσκεται στο career high Νο52 της παγκόσμιας κατάταξης, πραγματοποίησε εντυπωσιακή εμφάνιση και επικράτησε εύκολα 6-1, 6-2 του Ζιζού Μπεργκς,

παίρνοντας την πρόκριση για τα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Αυτός είναι ο 6ος προημιτελικός του Μίκελσεν στο φετινό ATP Tour, στην πρώτη του ολοκληρωμένη χρονιά ως επαγγελματίας.

Στα προημιτελικά, ο ταλαντούχος Αμερικανός θα αντιμετωπίσει τον συμπατριώτη του Κριστόφ Γιούμπανκς που ξεπέρασε στα τρία σετ το εμπόδιο του Ρομάν Σαφιούλιν.

Αυτός, όμως, που έχει κλέψει την παράσταση αυτή την εβδομάδα στο Winston-Salem, είναι ο 18χρονος Λέρνερ Τιέν που συνεχίζει το ονειρεμένο ντεμπούτο του σε ATP τουρνουά.

Ο NextGen Αμερικανός, προερχόμενος από το προκριματικό ταμπλό, κέρδισε 6-4, 6-3 και τον Σέιμπουθ Γουάιλντ κλείνοντας το ραντεβού με τον Πάμπλο Καρένιο Μπούστα στα προημιτελικά.

Ο Τιέν, έχει κατακτήσει δύο φορές το εθνικό πρωτάθλημα Αμερικής κάτω των 18 ετών και μετά την είσοδό του στους “8” του Winston-Salem Open, έχει ήδη εξασφαλίσει το career high Νο190 του κόσμου, από την 232η θέση που ξεκίνησε το τουρνουά.

Στο μεταξύ, ο Μπόρνα Τσόριτς δεν μπόρεσε να εξαργυρώσει τη νίκη επί του Νο1 του ταμπλό, Σεμπάστιαν Μπαέζ στο 2ο γύρο καθώς ηττήθηκε με 3-6, 6-3, 7-5 από τον Ρίνκι Χιτζικάτα.

Στον 60ο προημιτελικό του στο tour θα αγωνιστεί ο Νταβίντ Γκοφάν που κέρδισε 6-3, 6-3 τον Άρθουρ Ριντερκνες και θα παίξει με τον Χιτζικάτα για μια θέση στα ημιτελικά.

Οι προημιτελικοί του Winston-Salem Open

Γκοφάν-Χιτζικάτα
Σονέγκο-Κοτόφ

Καρένιο Μπούστα-Τιέν
Μίκελσεν-Γιουμπανκς

WINSTON-SALEM OPEN SINGLES DRAW | DOUBLES DRAW | SCHEDULE (-7h)

The post Πετάει η NextGen στο Winston-Salem (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα