Πως θα διατηρηθεί στο Νο1 ο Νόλε μετά τη Ρώμη

Η μάχη για το Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης συνεχίζεται, έστω κι αν ο Ντανίλ Μεντβέντεφ δεν έχει παίξει ακόμα σε χωμάτινο τουρνουά, κάτι που αναμένεται να συμβεί την επόμενη εβδομάδα στη Γενεύη.

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς που προέρχεται από τον αποκλεισμό στα ημιτελικά του Mutua Madrid Open, κινδυνεύει να χάσει την πρώτη θέση της κατάταξης από τον Ρώσο αντίζηλό του καθώς καλείται να υπερασπιστει 600 βαθμούς από την συμμετοχη του στον περσινό τελικό του Internazionali BNL d’Italia.

Στην Live ATP

Rankings που εφαρμόζει πλέον και η ATP, ο Νόλε βρίσκεται ήδη στη 2η θέση της κατάταξης και για να εξασφαλίσει το Νο1 για το Roland Garros, θα πρέπει να φτάσει τουλάχιστον μέχρι τους “4” της Ρώμης.

Μάλιστα, υπάρχει και σενάριο που φέρνει τον Τζόκοβιτς στο Νο3 από την επόμενη εβδομάδα κι αυτό θα συμβεί μόνο αν ο Σέρβος δεν φτάσει στα προημιτελικά και ο Σάσα Ζβέρεφ κατακτήσει τον τίτλο, ένα εξαιρετικά απίθανο σενάριο αφού ο Νόλε παίζει στο 2ο γύρο με τον ντεφορμέ Καράτσεφ και στον 3ο με έναν εκ των Βαβρίνκα/Τζέρε.

Κατα τα άλλα, ο Τζόκοβιτς διανύει την 369η εβδομάδα του στην κορυφή του κόσμου, διευρύνοντας κι άλλο το απίστευτο ρεκόρ του που είναι πολύ δύσκολο να ξεπεραστεί.

The post Πως θα διατηρηθεί στο Νο1 ο Νόλε μετά τη Ρώμη appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα