Πρόεδρος ATP: “Εκτιμώ ότι ο Ναδάλ θα παίξει στα Finals”

O επικεφαλής της ATP, Αντρέα Γκαουντέντσι εξέφρασε την πεποίθηση ότι ο Ράφα Ναδάλ θα αγωνιστεί στους τελικούς του Τορίνο τον ερχόμενο μήνα για 11η φορά στην καριέρα του. 

Ο 36χρονος Ισπανός έγινε ο πρώτος παίκτης που προκρίθηκε στα ATP Finals του Νοεμβρίου (από τις 2/9), χάρη στο εξαιρετικό του ξεκίνημα στο οποίο κατέκτησε τόσο Australian Open, όσο και το Roland Garros

Ωστόσο,

ο Ναδάλ από την απόσυρσή του στον 4ο γύρο του US Open, έχει αγωνιστεί μόνο στο ιστορικό παιχνίδι στα διπλά στην τελευταία εμφάνιση του Ρότζερ Φέντερερ στο Laver Cup

Εκτός των παραπάνω, ο ίδιος και ο σύζυγός του έφεραν στον κόσμο το πρώτο τους παιδί κάτι που σημαίνει ότι ο Ισπανός είναι πολύ λογικό να θέλει να περάσει μερικές εβδομάδες δίπλα στην οικογένειά του. 

“Δεν ξέρω αν θα παίξει στα Finals”, παραδέχθηκε ο Γκαουντέντσι. “Ελπίζω να έρθει. Εκτιμώ ότι θα το κάνει κι αυτό γιατί δεν έχει κερδίσει ποτέ τον τίτλο στη διοργάνωση. Έχε κερδίσει τα πάντα, αλλά εξακολουθεί να μην έχει κατακτήσει έναν τίτλο στους τελικούς της ATP”

“Ξέρω ότι είναι μια διοργάνωση που θα ήθελε να κερδίσει με κάθε κόστος επειδή είναι ο μοναδικός τίτλος που του λείπει.”

Ο Ναδάλ έχει κατακτήσει όλους τους τίτλους από 250άρι τουρνουά μέχρι και Grand Slams, αλλά και Davis Cup εκτός από τους τελικούς της ATP. Δύο φορές είχε την ευκαιρία να το κάνει όμως τόσο το 2010 όσο και το 2013 ηττήθηκε από τους Ρότζερ Φέντερερ και Νόβακ Τζόκοβιτς αντίστοιχα.

Εκτός από αυτό ο Ισπανός δεν έχει κερδίσει ποτέ τρία τουρνουά ATP Masters 1000 σε Παρίσι, Σαγκάη και Μαϊάμι. 

Τα ATP Finals θα πραγματοποιηθούν το διάστημα 13-20 Νοεμβρίου στο Τορίνο. 

The post Πρόεδρος ATP: “Εκτιμώ ότι ο Ναδάλ θα παίξει στα Finals” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα