Προελαύνει ο Ρουντ στο Μπουένος Άιρες (vid)

Την 7η συνεχόμενη νίκη του στο Argentina Open, σημείωσε ο Κάσπερ Ρουντ ο οποίος συνεχίζει το τέλειο ρεκόρ του στο Μπουένος Άιρες (7-0).

Ο Νορβηγός που κατέκτησε τον τίτλο στην Αργεντινή, στο ντεμπούτο του το 2020, κατάφερε να ξεπεράσει τις δύσκολες συνθήκες με τον δυνατό αέρα και να κερδίσει με 6-3, 6-4 τον Φεντερίκο Κορία για τα προημιτελικά της χωμάτινης διοργάνωσης την Παρασκευή.

“Ήταν δύσκολα με τον καιρό. Δεν ήταν τυπικός καιρός

για Μπουένος Άιρες. Έμοιαζε περισσότερο με τη Νορβηγία. Σε τέτοιες μέρες, δεν είναι εύκολο να βρεις το καλύτερό σου παιχνίδι. Είμαι χαρούμενος που πέρασα” είπε ο 23χρονος Νο8 του ταμπλό και Νο1 του ταμπλό.

Ο Ρουντ στα ημιτελικά θα αντιμετωπίσει τον Φεντερίκο Ντελμπόνις μετά τη νίκη του αριστερόχειρα Αργεντινού με 6-4, 6-4 επί του Φάμπιο Φονίνι.

Ο τελευταίος προημιτελικός δεν κατάφερε να ολοκληρωθεί καθώς Σβάρτσμαν και Τσερούντολο ήταν ισόπαλοι 3-6, 6-2, 1-1 όταν η βροχή τους ανάγκασε να φύγουν από το court.

Ο νικητής που θα προκύψει το Σάββατο, θα αντιμετωπίσει τον Λορένζο Σονέγκο την ίδια μέρα, μετά τη νίκη του Ιταλού επί του Φερνάντο Βερντάσκο με 6-4, 7-6(4).

ARGENTINA OPEN SINGLES DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-5h)

The post Προελαύνει ο Ρουντ στο Μπουένος Άιρες (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα