Προσάρμοσε το πρόγραμμα του ο “Βασιλιάς”!

Ο Ρότζερ Φέντερερ, σε αντίθεση με τις δύο προηγούμενες σεζόν, θα αγωνιστεί μόνο στο τουρνουά προετοιμασίας του Χάλε πριν από το αγαπημένο του Wimbledon!

Ολοκληρώθηκε, λοιπόν, η φετινή χωμάτινη σεζόν που είχε σαν μία από τις κεντρικές της ειδήσεις το comeback του Ρότζερ Φέντερερ στο χώμα μετά το 2016 και την πρώτη του συμμετοχή στο Ρολάν Γκαρός μετά το 2015!

Και ο “Βασιλιάς” του τένις θα πρέπει να έχει μείνει ικανοποιημένος

από τα πεπραγμένα του.

Προημιτελικά σε Μαδρίτη και Ρώμη και ημιτελικά στο Ρολάν Γκαρός ήταν τα καλά αποτελέσματα που είχε ο 37χρονος τενίστας σε μια επιφάνεια όπου εξαρχής οι προσδοκίες ήταν σε χαμηλότερο βαθμό σε σχέση με τη σκληρή επιφάνεια ή το γρασίδι.

Ωστόσο, τώρα μπαίνουμε στην grass court season και αυτόματα ο πήχης ανεβαίνει και πάλι για τον “Μαέστρο”.

Με τον Ναδάλ να έχει πλησιάσει ξανά στα δύο Slams λιγότερα τον Ρότζερ, αν θέλει να νιώσει και πάλι ασφάλεια όσον αφορά στην υπόθεση των περισσότερων κατακτήσεων Major, ο Φεντ θα πρέπει να στοχεύσει στον ένατο τίτλο του στο Wimbledon και 21ο συνολικά με διαφορετικό προγραμματισμό από τα προηγούμενα χρόνια!

Τις δύο προηγούμενες σεζόν, ο Φέντερερ επέλεξε να παίξει τόσο στην Στουτγκάρδη όσο και στο Χάλε με την υποσημείωση βέβαια ότι δεν είχε παίξει πριν στη χωμάτινη σεζόν.

Φέτος, όμως, με τη συμμετοχή του σε τρία χωμάτινα τουρνουά και την προσπάθεια του να είναι όσο πιο φρέσκος γίνεται στο Λονδίνο, ο Φέντερερ επέλεξε να παίξει μόνο στο Χάλε στο οποίο έχει κερδίσει εννιά φορές τον τίτλο πριν τον δούμε στο…στοιχείο του, στο πανέμορφο γρασίδι του Wimbledon.

Με την εικόνα του στο χώμα να είναι κάτι παραπάνω από ικανοποιητική, δεν πρέπει να αμφισβητούμε το γεγονός ότι ο Φέντερερ αναμένεται να είναι ένας εκ των πρωταγωνιστών ακόμα μιας σεζόν στο γρασίδι!

Κώστας Αϊτάκης

The post Προσάρμοσε το πρόγραμμα του ο “Βασιλιάς”! appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα