Ρουντ: Ντεμπούτο στο γρασίδι με ήττα από το Νο180 (vids)

Στην πρεμιέρα του στη φετινή grass court season και λίγες ημέρες μετά την καλύτερη πορεία της καριέρας του στο Roland Garros, ο Κάσπερ Ρουντ ηττήθηκε από τον 26χρονο Βρετανό και Νο180 στην παγκόσμια κατάταξη της ΑΤΡ, Ράιαν Πένιστον, στον 1ο γύρο του Cinch Championships.

Μετά από 2 ώρες και 10 λεπτά αγώνα, ο Νορβηγός, Νο1 του ταμπλό στο Queen’s, γνώρισε ήττα-σοκ από τον πρωτάρη σε ΑΤΡ τουρνουά, με 7-6(4), 7-6(2) και έμεινε πρόωρα εκτός διοργάνωσης, επιβεβαιώνοντας για

ακόμη μια φορά, πως στο γρασίδι είναι, επιεικώς, μέτριος.

Fairytale stuff

The moment @ryanhpen got his first-ever ATP win against World No. 5 Ruud at Queen’s!#cinchChampionships pic.twitter.com/JmvLzcIevg

Tennis TV (@TennisTV) June 14, 2022

Πριν λίγες ημέρες άλλωστε, ο Νο5 τενίστας του κόσμου, σε δηλώσεις του, είχε τονίσει: “Το γρασίδι είναι μόνο για γκολφ. Όχι για τένις”.

Την ανεπάρκειά του στη συγκεκριμένη επιφάνεια, εκμεταλλεύτηκε ο Ράιαν Πένιστον, που αγωνιζόμενος με Wild Card στο κυρίως ταμπλό της διοργάνωσης, στο ντεμπούτο του σε ΑΤΡ τουρνουά, πέτυχε τη σπουδαιότερη νίκη της καριέρας του.

Μετά από δυο tie-breaks, προκρίθηκε στους “16” του 500αριού τουρνουά στο Λονδίνο, όπου θα αντιμετωπίσει τον Αργεντινό, Φρανσίσκο Τσερούντολο (Νο46), που από τη μεριά του κέρδισε με straight sets 6-3, 6-2, τον Πέδρο Μαρτίνεθ (Νο49).



Εκτός Queen’s έμεινε και ο Νο5 του ταμπλό, Ντιέγκο Σβάρτσμαν, που ηττήθηκε από τον εξαιρετικό στο γρασίδι, Σαμ Κουέρι, με 6-1, 6-4.

Ο Αμερικανός, Νο157 στην παγκόσμια κατάταξη της ΑΤΡ και ημιφιναλίστ του Wimbledon Championships 2017, στον 2ο γύρο θα παίξει κόντρα στον Σέρβο και Νο48 κόσμου, Φίλιπ Κραΐνοβιτς, ο οποίος απέκλεισε με 6-4, 6-3, τον Τζένσον Μπρούξμπι (Νο33).

CINCH CHAMPIONSHIPS SINGLES DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-2h)

The post Ρουντ: Ντεμπούτο στο γρασίδι με ήττα από το Νο180 (vids) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα