Σαγκάη: Ξανά με Νισικόρι ο Τσιτσιπάς (vid)

Ο Κέι Νισικόρι θα αντιμετωπίσει και πάλι τον Στέφανο Τσιτσιπά, μετά από τη συνάντησή τους στο Μόντρεαλ τον περασμένο Αύγουστο, καθώς ο Ιάπωνας επικράτησε με ανατροπή του Μαριάνο Ναβόνε 3-6, 6-4, 6-3 σε 2 ώρες και 17 λεπτά για τον 1ο γύρο του Shanghai Masters. 

Ο Ιάπωνας και Νο200 του κόσμου, ο οποίος είχε φτάσει μέχρι τα προημιτελικά του Τόκιο, τη περασμένη εβδομάδα λυγίζοντας από τον Χόλγκερ Ρούνε, χάνοντας και match-point, δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί τα 4 break-points στο 1ο game του ματς, ενώ στη συνέχεια ο Ναβόνε

βρήκε break (4-2), το οποίο εκμεταλλεύτηκε κατακτώντας το 1ο set.

Ο Αργεντινός στο 2ο set έσωσε ακόμα 3 break-points του Νισικόρι (3-3), ο οποίος όμως έφτασε σε break στη συνέχεια (5-3), το οποίο πήρε άμεσα πίσω ο Ναβόνε (5-4), αλλά ο πρώην Νο4 του κόσμου με νέο break έκλεισε το set με 6-4 ισοφαρίζοντας σε 1-1. 

Στο decider set ο Νισικόρι ήταν αυτός που βρήκε πάλι πρώτος break (3-1), το οποίο ήταν αρκετό για να σφραγίσει τη νίκη και την πρόκριση στον 2ο γύρο εκεί όπου θα αντιμετωπίσει τον Τσιτσιπά.

Ο Ιάπωνας είχε φτάσει στη νίκη στην τελευταία τους αναμέτρηση, η οποία σημαδεύτηκε από το επεισόδιο του Τσιτσιπά με τον πατέρα και προπονητή του Απόστολου, με τις δύο πλευρές να φτάνουν στο “διαζύγιο”. 

SHANGHAI MASTERS SINGLES DRAW | DOUBLES DRAW | SCHEDULE (+6h)

The post Σαγκάη: Ξανά με Νισικόρι ο Τσιτσιπάς (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Σαγκάη, Ξανά, Νισικόρι, Τσιτσιπάς,sagkai, xana, nisikori, tsitsipas