Σάκκαρη: “Είδωλα για μένα Αντετοκούνμπο και Ναδάλ”

Η Μαρία Σάκκαρη ετοιμάζεται για τη δεύτερη συνεχόμενη συμμετοχή της στο τουρνουά των “8” καλύτερων της σεζόν στο WTA Tour και κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου πριν την πρεμιέρα της την Κυριακή κόντρα στη Τζέσικα Πέγκουλα, αναφέρθηκε και σε δύο πολύ σημαντικά πρόσωπα για την ίδια, τα οποία θαυμάζει και θέλει να μοιάσει.

Το Νο5 της παγκόσμιας κατάταξης εξέφρασε τον θαυμασμό της στον Γιάννη Αντετοκούνμπο και τόνισε ότι

η προσήλωση στη σκληρή δουλειά του Έλληνα σταρ, αποτελεί έμπνευση για την ίδια.

“Νομίζω ότι υπάρχουν τόσα πολλά πράγματα που μπορείς να εμπνευστείς και να πάρεις από τον Γιάννη γιατί για μένα είναι το είδωλό μου. Είναι το άτομο που κοιτάζω περισσότερο. Αυτόν και τον Ράφα θα έλεγα. Αυτοί οι δύο είναι οι άνθρωποι που θέλω να μοιάσω” είπε χαρακτηριστικά η 27χρονη τενίστρια.

“Ο Γιάννης, είναι έμπνευση, όχι μόνο λόγω της ιστορίας του και για το πώς ξεκίνησε. Απλώς η προσήλωσή του και ο τρόπος που κάνει τα πράγματα κατά τη διάρκεια του αγώνα, στην προπόνηση και εκτός γηπέδου. Ο τρόπος που μου έχει μιλήσει μερικές φορές, με κάνει να τον θαυμάζω ακόμα περισσότερο.

Είναι απλά πολύ μοναδικός. Δεν νομίζω ότι υπάρχουν πολλοί αθλητές σαν αυτόν σε όλο τον κόσμο. Είμαι πολύ ευγνώμων που έχω κάποιον στον οποίο μπορώ να μιλήσω όπως αυτός γιατί θα κυριαρχήσει” πρόσθεσε η Μαρία.

Η Σάκκαρη αντιμετωπίζει τη Δευτέρα (31/10) στις 23:30GR, τη Τζέσικα Πέγκουλα, στον πρώτο αγώνα του WTA Finals στο Τέξας.

The post Σάκκαρη: “Είδωλα για μένα Αντετοκούνμπο και Ναδάλ” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα