Σάκκαρη: “Ο Τομ έκανε τα μαγικά του” (vid)

19:02 9/6/2021 - Πηγή: Tennis24

Η Μαρία Σάκκαρη έπλεξε το εγκώμιο του προπονητή της, Τομ Χιλ, για το διάβασμα του παιχνιδιού της Ίγκα Σφιόντεκ, μιλώντας στην κάμερα της ΕΡΤ αμέσως μετά το τέλος του μεγάλου προημιτελικού.

Η Ελληνίδα τενίστρια φυσικά, σχολίασε το γεγονός ότι μαζί με τον Στέφανο Τσιτσιπά, είναι η πρώτη φορά που δυο Έλληνες βρίσκονται ταυτόχρονα στα ημιτελικά ενός Grand Slam.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το παιχνίδι

με τη Σφιόντεκ: “Μελετήσαμε αρκετά τη Σφιόντεκ, γιατί βλέπαμε πως πάρα πολλές παίκτριες δυσκολευόντουσαν να της πάρουν set, ούτε καν να την κερδίσουν. Ο Τομ (Χιλ) έκανε τα μαγικά του, εγώ τα εκτέλεσα. Μπήκα μέσα στο γήπεδο με μεγάλη αυτοπεποίθηση και απλά έκανα αυτό που μου είχαν πει”.

Για το γεγονός ότι η 20χρονη Πολωνή μετρούσε 22 σερί κερδισμένα sets στο Παρίσι: “Δεν σκεφτόμουν ότι είχε να χάσει set στο Roland Garros από το 2019. Το ήξερα μεν, αλλά δεν το σκεφτόμουνα. Ήξερα ότι αν παίξω το παιχνίδι μου, θα δώσω στον εαυτό μου μια καλή ευκαιρία για να κερδίσω. Απ’ ότι φάνηκε, έδωσα την καλύτερη. Θέλω να συνεχίσω έτσι. Θα είναι πολύ δύσκολο το ματς με την Κρεϊτσίκοβα”.



Για το γεγονός ότι δυο Έλληνες βρίσκονται στα ημιτελικά του Roland Garros: “Είναι απίστευτο ότι δυο Έλληνες είναι στα ημιτελικά του Γαλλικού Όπεν. Αν μας το λέγατε πριν δυο χρόνια, δεν θα σας πίστευε κανείς και με το δίκιο τους. Είναι μεγάλες στιγμές για την Ελλάδα, χαίρομαι πολύ. Το δείχνουμε κάθε μέρα στο γήπεδο, πόσο πολύ αγαπάμε τη χώρα μας”.

ROLAND GARROS MEN’S DRAW | WOMEN’S DRAW | OOP (-1h)

Δημήτρης Χαλιάπας

The post Σάκκαρη: “Ο Τομ έκανε τα μαγικά του” (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα