“Σειρήνες” για απόσυρση της Σερίνα Γουίλιαμς

Μετά την είδηση ότι η Σερίνα Γουίλιαμς δεν θα ταξιδέψει στη Μελβούρνη για να αγωνιστεί στο Αυστραλιανό Όπεν του 2022, δεν είναι λίγοι αυτοί που σκέφτονται, πως η θρυλική Αμερικανίδα, θα εγκαταλείψει την ενεργό δράση μέσα στους επόμενους μήνες.

Η κάτοχος 23 Grand Slam τίτλων και πρώην Νο1 τενίστρια στον πλανήτη, στη δήλωσή της, όπου γνωστοποιεί την απουσία της από το επικείμενο Αυστραλιανό Όπεν, δεν αναφέρει, ως είθισται, το… “See you in 2023”, με το

Twitter να παίρνει φωτιά, με σενάρια απόσυρσης της 40χρονης, πλέον, Αμερικανίδας.

All our love, @serenawilliams

Come back stronger #AusOpen pic.twitter.com/HrrG1FFILF

— #AusOpen (@AustralianOpen) December 8, 2021

Επτά φορές έχει στεφθεί πρωταθλήτρια στην Αυστραλία, η Σερίνα και μόνο απίθανο δεν είναι, να μην είναι παρούσα ξανά, στο κυρίως ταμπλό του τουρνουά.

Επικαλέστηκε ιατρικούς λόγους για το γεγονός ότι δεν δήλωσε συμμετοχή στο ΑΟ 2022, ενώ τόνισε στη δήλωσή της, πως δεν αισθάνεται στο καλύτερό της επίπεδο και δεν σκοπεύει να αγωνιστεί σε μεγάλο τουρνουά, χωρίς να νιώθει έτοιμη.

Τα ερωτήματα γύρω από την κατάστασή της, πολλά. Η ίδια, δεν έχει ανοιχτεί ποτέ για το θέμα της απόσυρσης από την ενεργό δράση, με την πλειοψηφία των fans της, πάντως, να πιστεύει, πως το 2022 θα είναι η τελευταία σεζόν της καριέρας της.

Μένει να δούμε, πότε και που θα επιστρέψει στη δράση η 40χρονη, Νο41 αυτή τη στιγμή στην παγκόσμια κατάταξη της WTA, κι αν όντως σκοπεύει να παίξει στα άλλα τρία Slams της νέας χρονιάς, εγκαταλείποντας στο τέλος του 2022, το επαγγελματικό τένις.

The post “Σειρήνες” για απόσυρση της Σερίνα Γουίλιαμς appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα