Σερίνα: “Δεν ξέρω τι θα γίνει από εδώ και πέρα”

Η Σερίνα Γουίλιαμς επέστρεψε στο Wimbledon ένα χρόνο μετά από τον τραυματισμό της στο ίδιο court, ο οποίος την υποχρέωσε να μείνει εκτός δράσης για 12 μήνες.

Στην επιστροφή της η Αμερικανίδα και πρωταθλήτρια 7 φορές στο Λονδίνο, δεν κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο της Γαλλίδας Άρμονι Ταν χάνοντας στα 3 sets, μετά από περίπου 3 ώρες, αν και η Σερίνα είχε την ευκαιρία να κλείσει το παιχνίδι καθώς προηγήθηκε με 5-4 στο 3ο set έχοντας μάλιστα

τις μπάλες στα χέρια της. 

Σε ερώτηση αν θα επιστρέψει του χρόνου στο Wimbledon η Σερίνα δήλωσε: “Αυτή είναι μια ερώτηση στην οποία δεν μπορώ να απαντήσω. Δεν ξέρω πραγματικά τι θα γίνει από εδώ και πέρα. Ποιος ξέρει; Ποιος ξέρει που θα παίξω ξανά;”

“Σήμερα έκανα ό,τι καλύτερο μπορούσα. Ίσως αύριο να έδινα περισσότερα. Ίσως πριν από μια εβδομάδα θα μπορούσα να είχα δώσει πολλά περισσότερα. Αλλά σήμερα έκανα αυτό που μπορούσα να κάνω και είμαι καλά με αυτό. Δεν μπορώ να αλλάξω το χρόνο.”

Όσο για το αν αφήνει την πόρτα ανοιχτή για την επιστροφή της στο αγαπημένο της US Open τον ερχόμενο Αύγουστο η Αμερικανίδα είπε: “Σίγουρα όταν δεν παίζεις τόσο άσχημα και είσαι τόσο κοντά σου δίνει κίνητρο για να επιστρέψεις στην προπόνηση.”

“Όταν είσαι στο “σπίτι” σου στη Νέα Υόρκη και το US Open είναι ένα μεγάλο κίνητρο για να γίνεις καλύτερος και να παίξεις καλύτερα. Το US Open είναι πάντα ξεχωριστό για μένα. Εκεί κέρδισα το πρώτο μου Grand Slam. Επομένως ναι αυτό είναι ένα κίνητρο.”

The post Σερίνα: “Δεν ξέρω τι θα γίνει από εδώ και πέρα” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα