“Σφραγίστηκε” το ντέρμπι Φέντερερ – Αλιασίμ

Αντρέι Ρούμπλεφ και Φίλιξ Οζέρ Αλιασίμ ξεκίνησαν με νίκες τις υποχρεώσεις τους στο Noventi Open του Χάλε και δεν ακολούθησαν τον δρόμο του Ντανίλ Μεντβέντεφ, ο οποίος έκανε ντεμπούτο με ήττα στο γρασίδι.

Αρχικά ο Ρώσος, Νο7 τενίστας στην παγκόσμια κατάταξη της ΑΤΡ, κέρδισε τον “εμφύλιο” με τον καλό του φίλο, Κάρεν Χατσάνοφ και προκρίθηκε στον 2ο γύρο του 500αριου τουρνουά, όπου θα αντιμετωπίσει τον Τζόρνταν Τόμπσον.

Μετά από μια ώρα και 20 λεπτά, ο Ρούμπλεφ επικράτησε με 6-3, 7-6(5) και μπήκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στη φετινή grass court season.

Λίγο αργότερα, εντυπωσιακή

νίκη πέτυχε και ο εξαιρετικός στο γρασίδι, Φίλιξ Οζέρ Αλιασίμ, που υπερκέρασε το εμπόδιο του Χούμπερτ Χούρκατς με 6-3, 7-5 και “έκλεισε” το μεγάλο ντέρμπι με τον Ρότζερ Φέντερερ στον 2ο γύρο.

Ο 21χρονος Καναδός, την προηγούμενη εβδομάδα έφτασε μέχρι τον τελικό του Mercedes Cup, στη Στουτγκάρδη, όπου ηττήθηκε από τον Μάριν Τσίλιτς.

Δύσκολη νίκη απέναντι στον Ζιλ Σιμόν πέτυχε ο Νικολόζ Μπασιλασβίλι, που επικράτησε με 6-1, 3-6, 6-4 και περιμένει έναν εκ των Άρθουρ Ρίντερνεχ και Γιανίκ Χάνφμαν, στην επόμενη φάση του τουρνουά.

NOVENTI OPEN SINGLES DRAW l DOUBLES DRAW l OOP (-1h)

Δημήτρης Χαλιάπας

The post “Σφραγίστηκε” το ντέρμπι Φέντερερ – Αλιασίμ appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα