Σινσινάτι: “Καθάρισε” τον Φριτς ο Τζόκοβιτς και μπήκε 4άδα (vid)

Δε συνάντησε αντίσταση ο Νόβακ Τζόκοβιτς απέναντι στον Τέιλορ Φριτς, τον οποίο κέρδισε εύκολα με 6-0, 6-4 σε μόλις 61 λεπτά αγώνα, και έκλεισε θέση για τα ημιτελικά του Western & Southern Open στο Σινσινάτι.

Στο 1ο set, ο Νόλε χάρισε όλους κι όλους 9(!) πόντους στον Αμερικανό, που δεν μπορούσε να υπερασπιστεί το service του, ενώ δύσκολα έβαζε μπάλες μέσα από το service του 36χρονου Σέρβου, που συνεχίζει να εντυπωσιάζει στην επιστροφή στη δράση

μετά το Wimbledon.

Στο 2ο μέρος ο No9 του κόσμου μπήκε πιο δυναμικά στο κεντρικό κορτ βρίσκοντας break και love service game (2-0), κράτησε την ασφαλή διαφορά του ως το 6ο game (4-2), αλλά με ένα ακόμα εντυπωσιακό σερί με 4/4 κερδισμένα games, αλλά και 2 νέα break στο ενδιάμεσο, ο κάτοχος των 23 Grand Slam έφτασε στην καθαρή νίκη (6-4).

Αυτή ήταν η 7η διαδοχική σε ισάριθμες αναμετρήσεις του κόντρα στον Φριτς, αλλά και η 8η συνεχόμενη στο Western & Southern Open, αφού το 2020 είχε φύγει πρωταθλητής από το Σινσινάτι.

Επόμενος αντίπαλός του θα είναι ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ, που επικράτησε νωρίτερα του Άντριαν Μαναρινό με 6-2, 6-3 μέσα σε 72 λεπτά παιχνιδιού, ενώ στον άλλον ημιτελικό θα κοντραριστούν οι Κάρλος Αλκαράθ και Χούμπερτ Χουρκάτς.

No slack from Novak @DjokerNole powers into his 9th #CincyTennis semi-final with a 6-0 6-4 win over Taylor Fritz. pic.twitter.com/FxSEO1haff

Tennis TV (@TennisTV) August 19, 2023

CINCINNATI MASTERS SINGLES DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-7h)

The post Σινσινάτι: “Καθάρισε” τον Φριτς ο Τζόκοβιτς και μπήκε 4άδα (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα