Σούπερ ντεμπούτο ο Αλκαράθ στο US Open (vid)

Εντυπωσιακός ήταν ο Κάρλος Αλκαράθ στην πρώτη του παρουσία σε κυρίως ταμπλό του Αμερικανικού Όπεν, με τον 18χρονο Ισπανό να ξεπερνάει στα τρία σετ το εμπόδιο του φορμαρισμένου Κάμερον Νόρι, στην πρεμιέρα της διοργάνωσης τη Δευτέρα.

Το Νο55 του κόσμου, επιβλήθηκε 6-4, 6-4, 6-3 του αριστερόχειρα Βρετανού και συνέχισε το αήττητο σερί του στους πρώτους γύρους των Major διοργανώσεων που έχει πάρει μέρος.

Ο υπερταλαντούχος αθλητής, χρειάστηκε μόλις 1 ώρα και

53 λεπτά στο Court 10 του National Tennis Center της Νέας Υόρκης και δεν μπόρεσε να κρύψει την ικανοποίησή του από το ντεμπούτο του στο US Open.

“Εχω παίξει πολλά τουρνουά σε hard court. Έπαιξα στο Winston-Salem και στο Σινσινάτι. Οι νίκες μου στα προηγούμενα τουρνουά, με έκαναν να αισθανθώ πιο άνετα πριν έρθω εδώ. Τώρα νιώθω ότι μπορώ να αντιμετωπίσω τον οποιονδήποτε. Νιώθω ότι παίζω πολύ καλά” είπε ο Αλκαράθ που προέρχεται από την ημιτελική του πορεία στο Winston-Salem την προηγούμενη εβδομάδα.

Με 38 winners τελείωσε το ματς ο Αλκαράθ ο οποίος πραγματοποιεί την 4η συνεχόμενη συμμετοχή του σε Grand Slam τουρνουά, μετά τα φετινά events σε Μελβούρνη (2ος γύρος), Roland Garros (3ος γύρος) και Wimbledon (2ος γύρος).

Στους “64” του US Open, ο νεαρός από τη Μούρθια θα αντιμετωπίσει το Νο83 του κόσμου Άρθουρ Ρίντερκνες μετά τη σπουδαία ανατροπή του Γάλλου με 6-7(10), 3-6, 7-6, 6-3, 6-4 επί του Μιομίρ Κετσμάνοβιτς.

US OPEN MEN’S SNIGLES DRAW l WOMEN’S SINGLES DRAW l OOP (-7h)

The post Σούπερ ντεμπούτο ο Αλκαράθ στο US Open (vid) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα