Σταματιάδης: “Συγχαρητήρια σε όλους”

10:04 6/3/2022 - Πηγή: Tennis24

Ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης, Δημήτρης Σταματιάδης, ευχαρίστησε όλους όσους συντέλεσαν στη σπουδαία επιτυχία της Εθνικής ομάδας Davis Cup για την πρόκριση στα Play Off του World Group I, την οποία θα διεκδικήσει η ομάδα τον Σεπτέμβριο.

“Επική ανατροπή από 0-2 σε 3-2 και τεράστιας σημασίας νίκη για την Εθνική μας Ομάδα ανδρών. Στην επόμενη πλέον

συνάντηση θα διεκδικήσουμε με αξιώσεις την πρόκριση για το World Group l του Davis Cup! Πολλά Συγχαρητήρια στα παιδιά μας μέλη της Εθνικής μας Ομάδας, τον Μιχάλη, τον Πέτρο, τον Μάρκο, τον Αριστοτέλη και τον Αλέξανδρο που με τις εμφανίσεις και τις νίκες τους απέδειξαν ότι το Ελληνικό ανδρικό τένις εκτός από τον Στέφανο διαθέτει βάθος και νεαρούς ταλαντούχους παίκτες με μεγάλο αγωνιστικό μέλλον.

Συγχαρητήρια στον προπονητή Δημήτρη Χατζηνικολάου, τον φυσικοθεραπευτή Απόστολο Μιχαλάκα, τον ψυχολόγο, τους γυμναστές, σε όλα τα μέλη του team της Εθνικής μας Ομάδας Ανδρών και ιδιαίτερα στον Απόστολο Τσιτσιπά που με την εμπειρία και τις γνώσεις του πάντα βοηθά ουσιαστικά τα παιδιά της Εθνικής μας Ομάδας.

Συγχαρητήρια και σε όλους όσους εργάσθηκαν με επαγγελματισμό και μεράκι αλλά και όσους συνεισέφεραν χορηγικά για να μας χαρίσουν μία άψογη διοργάνωση που χάρηκε όλη η Ελλάδα!” έγραψε ο πρόεδρος στο Facebook.

The post Σταματιάδης: “Συγχαρητήρια σε όλους” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα