Στη Γκοφ το σπουδαίο ντέρμπι 2ου γύρου (vids)

Μετά από δυο ώρες και 51 λεπτά εξαντλητικής μονομαχίας, η οποία κρίθηκε στο tie-break του 3ου set, η Νο10 του ταμπλό στο Τορόντο και περυσινή ημιφιναλίστ του National Bank Open, Κόκο Γκοφ, βγήκε νικήτρια από τη ματσάρα κόντρα στην πρωταθλήτρια του Wimbledon, Έλενα Ριμπάκινα.

Η 18χρονη Αμερικανίδα, αν και πέταξε στα σκουπίδια, τέσσερα match points στο tie-break του 2ου

set, βρήκε τον τρόπο να επιβιώσει κόντρα στη Νο27 τενίστρια του κόσμου, επικρατώντας με 6-3, 6-7(8), 7-6(3).

Coco on LOCK

@CocoGauff toughs out a 2h49m win over Wimbledon champion Rybakina to reach the last 16 in Toronto!#NBO22 pic.twitter.com/2AiHw85I60

wta (@WTA) August 10, 2022

Μπορεί να σέρβιρε επτά αβίαστα λάθη (13 στο σύνολο) και να δέχθηκε τρία breaks στο 3ο set, όμως η Γκοφ είχε τις απαντήσεις απέναντι στη Ριμπάκινα, για να πάρει την πολύτιμη πρόκριση στη “16άδα” του Τορόντο.

Γύρισε από mini break πίσω (2-3) στο καθοριστικό tie-break και κερδίζοντας πέντε συνεχόμενους πόντους, “έκλεισε” το μεγάλο ματς της 3ης ημέρας αγώνων στον Καναδά.

Στην επόμενη φάση του θεσμού, η Αμερικανίδα θα αντιμετωπίσει τη νικήτρια του αγώνα ανάμεσα στη Νο6 του ταμπλό, Αρίνα Σαμπαλένκα και την Ισπανίδα, Σάρα Σορίμπες Τόρμο.

Toe-to-toe in Toronto

@CocoGauff finishes off a 27-stroke rally with AUTHORITY.#NBO22 pic.twitter.com/HKhyWPyWN4

wta (@WTA) August 10, 2022

Στον 3ο γύρο του National Bank Open προκρίθηκε και η υπερασπίστρια του τίτλου, Καμίλα Τζιόρτζι. Μετά τη straight sets νίκη στην πρεμιέρα της κόντρα στην Έμα Ραντουκάνου, η Ιταλίδα κέρδισε και την Ελίζ Μέρτενς (Νο37), με 6-3, 7-5.

Μια εκ των Τζέσικα Πεγκούλα και Άσια Μουχάμαντ, θα συναντήσει στην επόμενη φάση η Τζιόρτζι.

WTA NATIONAL BANK OPEN DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-7h)

The post Στη Γκοφ το σπουδαίο ντέρμπι 2ου γύρου (vids) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα