Συγκλονισμένη η Αζαρένκα με τον πόλεμο στην Ουκρανία

10:03 3/3/2022 - Πηγή: Tennis24

Αδυνατεί να πιστέψει τα όσα γίνονται στη γειτονική Ουκρανία το πρώην Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης του γυναικείου τένις, Βικτόρια Αζαρένκα.

Η 32χρονη Λευκορωσίδα που είδε και τη σημαία της χώρας της να αφαιρείται δίπλα από το όνομά της στη WTA Rankings, με δημοσίευση στο twitter εξέφρασε τον αποτροπιασμό της για όσα βιώνουν οι Ουκρανοί από τη Ρώσικη εισβολή στην πατρίδα τους, με τις ευλογίες της χώρας της Λευκορωσίας.

“Είμαι συντετριμμένη

από αυτά που γίνονται στην Ουκρανία τις τελευταίες ημέρες. Είναι σπαρακτικό να βλέπεις αθώωους ανθρώπους να δέχονται τόση βία. Από μικρή, βίωνα τη στήριξη μεταξύ των δύο λαών σε Ουκρανία και Λευκορωσία. Μου είναι δύσκολο να βλέπω τα όσα συμβαίνουν τώρα. Η καρδιά μου είναι μαζί με αυτούς που βιώνουν αυτή την κατάσταση και υποφέρουν από τον πόλεμο. Εύχομαι να έρθει ειρήνη και να τελειώσει γρήγορα όλο αυτό” έγραψε χαρακτηριστικά η Βίκα.

Λόγω της κατάστασης στην Ουκρανία, η Αζαρένκα και οι υπόλοιπες τενίστριες από Ρωσία και Λευκορωσία, δεν μπορούν να εκπροσωπήσουν τη χώρα τους στις διεθνείς διοργανώσεις ενώ θα αγωνίζονται στα ατομικά τουρνουά, χωρίς τη σημαία των χωρών τους.

pic.twitter.com/FGNW7TTxkl

victoria azarenka (@vika7) March 2, 2022

The post Συγκλονισμένη η Αζαρένκα με τον πόλεμο στην Ουκρανία appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα