Τιμ: “Αν πάνε όλα καλά θα επιστρέψω στο Indian Wells”

16:19 1/2/2022 - Πηγή: Tennis24

O Ντόμινικ Τιμ χρειάστηκε να αναβάλει την επιστροφή του στα courts και συγκεκριμένα στο τουρνουά της Γκόρντομπα μετά από έναν τραυματισμό που υπέστη στο δεξί χέρι το οποίο όμως, σύμφωνα με τον Αυστριακό παίκτη, έχει καμία σχέση με τον ταλαιπωρημένο καρπό. 

Ο Νο37-πλέον-του κόσμου, άφησε ανοιχτό το θέμα της επιστροφής του στο Tour: “Δεν ξέρω πόσο χρόνο θα πάρει για να επιστρέψω. Μπορεί να πάρει μέρες, δύο εβδομάδες θα φανεί τις επόμενες ημέρες.”, δήλωσε ο πρωταθλητής του US Open

του 2020. 

Οι…αισιόδοξες φωνές έκαναν λόγο για τη συμμετοχή του Αυστριακού στο τουρνουά της επόμενης εβδομάδας στο Μπουένος Άιρες. Ωστόσο, κάτι τέτοιο φαίνεται να είναι αρκετά δύσκολο. 

“Ακόμα κι αν παίξω στο τουρνουά δεν μπορώ να πω ότι θα μπορώ να είμαι ανταγωνιστικός.”, συμπλήρωσε ο Τιμ

“Μια επιστροφή μετά από έναν σοβαρό τραυματισμό πηγαίνει πάντα βήμα-βήμα. Έχω κάνει πολλά βήματα, αλλά εξακολουθούν να μου λείπουν πολύ σημαντικά ακόμα.”

“Είμαι έτοιμος στο 95% για να επιστρέψω, έχω αφήσει πίσω μου το δύσκολο κομμάτι. Ωστόσο, το τελευταίο 5% είναι επίσης δύσκολο, αλλά εγώ είμαι σίγουρος ότι θα επιστρέψω πολύ σύντομα.”

Σύμφωνα με την εκτίμηση του Τιμ αυτό θα μπορούσε να συμβεί στο 1ο 1000άρι της σεζόν. “Το Indian Wells απέχει ακόμη 5-6 εβδομάδες. Αν όλα πάνε καλά σύμφωνα με το πλάνο μπορεί να βρεθώ εκεί και μάλιστα 100% ανταγωνιστικός.”

Το τουρνουά της στην έρημο της Καλιφόρνια αναμένεται να πραγματοποιηθεί το διάστημα 10-20 Μαρτίου. 

Θάνος Σταθόπουλος

The post Τιμ: “Αν πάνε όλα καλά θα επιστρέψω στο Indian Wells” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα