Τιμ: “Δεν σκέφτηκα ούτε για μια στιγμή να σταματήσω το τένις”

10:40 6/4/2022 - Πηγή: Tennis24

Ο Ντόμινικ Τιμ αποκάλυψε σε συνέντευξη του την Τρίτη, ότι δεν υπήρξε στιγμή που σκέφτηκε να αποσυρθεί από το τένις παρά τη δύσκολη αποκατάσταση του τραυματισμού του στον δεξί καρπό. 

Ο Αυστριακός, ο οποίος επέστρεψε στην ενεργό δράση την περασμένη εβδομάδα στο χωμάτινο τουρνουά ATP Challenger,  της Ανδαλουσίας γνωρίζοντας την ήττα στον 1ο γύρο, υποχρεώθηκε να μείνει και πάλι εκτός courts καθώς πριν

λίγες ημέρες ανακοίνωσε ότι βρέθηκε θετικός στην covid-19.

Ο πρώην Νο3 του κόσμου, παρά τις δυσκολίες που αντιμετώπισε με τον καρπό του δήλωσε ότι δεν σκέφτηκε ποτέ να αφήσει το τένις. “Απολύτως όχι! Δεν το σκέφτηκα ούτε μια στιγμή”, απάντησε σε σχετική ερώτηση.

“Ο τραυματισμός είναι σοβαρός και πραγματικά πολύ δύσκολος. Ως εκ τούτου, ακόμα κι όταν συνέβη για 2η φορά ο γιατρός είπε ότι θα πάρει πολύ χρόνο. Είναι ένας πολύ δυσάρεστος τραυματισμός.”

“Ωστόσο, κάθε παίκτης που είχε κάτι ανάλογο, συμπεριλαμβανομένων και των μεγαλύτερων ονομάτων σε άνδρες και γυναίκες, έχουν επιστρέψει χωρίς μεταγενέστερο πρόβλημα. Είμαι θετικός και πιστεύω ότι το ίδιο θα ισχύσει και για μένα.”

Οι τραυματισμοί, αλλά και οι καταστάσεις ψυχικής υγείας, αμέσως μετά από την κατάκτηση του US Open έχουν επιτρέψει στον Αυστριακό να παίξει σε μόλις 32 παιχνίδια από το μεγάλο θρίαμβο στη Νέα Υόρκη (2020) και μετά. 

Ο Τιμ περιμένει τα αρνητικά αποτελέσματα από την covid-19 για να μπορέσει να επιστρέψει στις προπονήσεις και να προετοιμαστεί όσο καλύτερα γίνεται για το τουρνουά του Μόντε Κάρλο της επόμενης εβδομάδας (9-17/4).

The post Τιμ: “Δεν σκέφτηκα ούτε για μια στιγμή να σταματήσω το τένις” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα