Τιμ για US Open: “Ευκαιρία που θα λείπουν πολλοί top”

Ο Ντόμινικ Τιμ έχει επιβεβαιώσει τη συμμετοχή του στο Αμερικανικό Όπεν, παρά τα πολύ αυστηρά μέτρα διεξαγωγής του τουρνουά.

Το Νο3 της παγκόσμιας κατάταξης, με συμμετοχή σε δύο τελικούς Grand Slam, βλέπει ως μεγάλη ευκαιρία για τον πρώτο του τίτλο Major

τη συμμετοχή του στη Νέα Υόρκη καθώς αρκετοί τοπ τενίστες δεν θα κάνουν το ταξίδι στις ΗΠΑ, με αποτέλεσμα οι ελπίδες του να αυξάνονται.

“Πρέπει να είμαι ειλικρινής, κάποιοι κορυφαίοι τενίστες δεν θα πάνε στη Νέα Υόρκη. Αυτό σημαίνει αυξάνονται οι πιθανότητες για μια καλή πορεία. Ανυπομονώ να αγωνιστώ” είπε ο Τιμ.

Ο 25χρονος Αυστριακός παραδέχεται ότι δεν θα είναι εύκολο τουρνουά, λόγω των περιοριστικών μέτρων και χαρακτήρισε “νέα εμπειρία” τη διοργάνωση του Αμερικανικού Όπεν.

“Το τένις είναι από τα μεγαλύτερα αθλήματα. Formula 1 και NBA έχουν ξεκινήσει ξανά, οπότε είναι ώρα και για το τένις να ακολουθήσει. Δεν θα έχουμε θεατές στις εξέδρες και επιτρέπεται να έχουμε μικρή ομάδα μαζί μας. Θα περιοριστούμε στο ξενοδοχείο και στις εγκαταστάσεις. Θα είναι μια πολύ νέα εμπειρία για όλους” υπογράμμισε.

The post Τιμ για US Open: “Ευκαιρία που θα λείπουν πολλοί top” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα