Τίτλος για Παύλου στο Κάιρο

Η Δήμητρα Παύλου μαζί με την Αιγύπτια Γιασμίν Εζάτ επικράτησαν στον τελικό, του τουρνουά των 15.000 δολαρίων στο Κάιρο, των Νο1 του ταμπλό Βανέσα Έρσοζ (Σουηδία) και Αναστάσια Ποπλάφσκα (Ουκρανία) με 6-4, 2-6, 12-10 κατακτώντας τον τίτλο μετά από ένα δραματικό παιχνίδι όπου χρειάστηκε να σβήσουν και match-point στο super tie-break. 

Αυτός ήταν ο 2ος τίτλος για την 18χρονη Ελληνίδα τενίστρια μέσα στο 2022 στα διπλά, αλλά και ο 3ος συνολικά στην καριέρα της μετά από εκείνους στα επίσης

15άρια τουρνουά στο Ηράκλειο το 2021 και το 2022. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι για να φτάσουν μέχρι το τέλος, οι δύο παίκτριες απέκλεισαν τόσο τις Νο2 του ταμπλό (ημιτελικός), όσο και τις Νο1 (τελικός).

Στο 1ο set Παύλου και Εζάτ αν και βρέθηκαν πίσω με 4-2 στη συνέχεια κατέκτησαν τα τέσσερα επόμενα games κατακτώντας το 1ο σκέλος του τελικού. 

Στο 2ο set Έρσοζ και Ποπλάφσκα ξέφυγαν και πάλι στο σκορ (4-1) μετά από 5 κλειστά games. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι τα 3 από τα 5 games κρίθηκαν στο decider point! 

Ωστόσο, αυτή τη φορά Παύλου και Εζάτ δεν κατάφεραν να επιστρέψουν στο set με αποτέλεσμα να το χάσουν με 6-2, με τον τίτλο να κρίνεται στο super tie-break. 

Εκεί μετά από μια μεγάλη και δραματική μάχη κι αφού έσβησαν match-point στο 9-8, Παύλου και Εζάτ έφτασαν στο 12-10 κατακτώντας τον τίτλο της διοργάνωσης. 

W15 ITF CAIRO DOUBLES DRAW

The post Τίτλος για Παύλου στο Κάιρο appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα