Το δύσκολο μονοπάτι του Τσιτσιπά στο Παρίσι

Προερχόμενος από έναν οδυνηρό αποκλεισμό στη Βιέννη αλλά και την ήττα σε έναν ακόμη τελικό, στην Στοκχόλμη την περασμένη εβδομάδα, ο Στέφανος Τσιτσιπάς ετοιμάζεται για την 5η του συνεχόμενη συμμετοχή στο Rolex Paris Masters του Παρισιού.

Η παράδοση που έχει στο indoor τουρνουά της Γαλλικής πρωτεύουσας είναι πολύ κακή αφού στις τέσσερις προηγούμενες συμμετοχές του έχει μόλις δύο νίκες σε έξι αναμετρήσεις.

Μάλιστα,

μόνο σε μια χρονιά κατάφερε να περάσει τον εναρκτήριο γύρο του, το 2019 όταν ηττήθηκε από τον Νόβακ Τζόκοβιτς στα προημιτελικά. Πέρυσι, αποκλείστηκε από τον Αλεξέι Πόπιριν στην πρεμιέρα του για το 2ο γύρο της διοργάνωσης.

Ο 24χρονος Έλληνας πρωταθλητής, κληρώθηκε στο κάτω μέρος του ταμπλό μαζί με τους 2-Ράφαελ Ναδάλ και 6-Νόβακ Τζόκοβιτς και μετά το επεισόδιο που είχε με τον πατέρα του Απόστολο στη Βιέννη και το πρόσφατο αινιγματικό tweet, μένει να δούμε αν θα πάει οικογενειακώς στο Παρίσι ή μόνος του.

To No5 της παγκόσμιας κατάταξης και Νο3 στην ATP Race, θα ξεκινήσει τις υποχρεώσεις του στο 2ο γύρο με έναν εκ των Ντάνιελ Έβανς ή Μπράντον Νακασίμα, σε μια απαιτητική πρεμιέρα που απαιτεί σοβαρότητα και συγκέντρωση.

Ακόμα πιο δυνατός αναμένεται ο 3ος γύρος στο Παρίσι καθώς ο Στέφανος διασταυρώνεται είτε με τον κακό του δαίμονα, Μπόρνα Τσόριτς είτε με τον Κάμερον Νόρι ενώ στα προημιτελικά υπάρχει το σοβαρό ενδεχόμενο να δούμε μια μεγάλη αναμέτρηση Τσιτσιπάς-Ναδάλ.

Στο κάτω μέρος βρίσκεται και ο Νόβακ Τζόκοβιτς που έχει να ηττηθεί στο tour από τον προημιτελικό του Γαλλικού Όπεν κόντρα στον Ναδάλ.

PARIS MASTERS DRAW | DOUBLES DRAW | OOP (-1h)

The post Το δύσκολο μονοπάτι του Τσιτσιπά στο Παρίσι appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα