Το πιθανό μονοπάτι του Τσιτσιπά στον Καναδά

14:46 6/8/2022 - Πηγή: Tennis24

Η κλήρωση του Montreal Masters πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή, παρουσία των δύο κορυφαίων τενιστών της νέας γενιάς, του Στέφανου Τσιτσιπά και του Κάρλος Αλκαράθ.

Ο Έλληνας πρωταθλητής επιστρέφει στη δράση, μετά από ολιγοήμερες διακοπές στην Ελλάδα και τη Ζάκυνθο, αγωνιζόμενος στο πρώτο του τουρνουά μετά τον αποκλεισμό στον 3ο γύρο του Wimbledon

από τον Νικ Κύργιο.

Όπως αναμενόταν άλλωστε, η κλήρωση του Τσιτσιπά δεν είναι εύκολη με τον 23χρονο άσο να κληρώνεται στο ίδιο quarter με τον Γιάνικ Σίνερ και στο κάτω μέρος του ταμπλό μαζί με το Νο2, Κάρλος Αλκαράθ.

Το Νο5 της παγκόσμιας κατάταξης και Νο3 του ταμπλό, έχει bye στον 1ο γύρο και στο 2ο θα αντιμετωπίσει τενίστα προερχόμενο από τα προκριματικά.

Στους “16” ο Στέφανος διασταυρώνεται με τον 17-Γκάελ Μονφίς που πήρε τη θέση του τραυματία Ράιλι Όπελκα ο οποίος απέσυρε τη συμμετοχή του από το Μόντρεαλ. Ο Μαξίμ Κρεσί επίσης βρίσκεται στο ίδιο bracket.

Από τα προημιτελικά και μετά ξεκινάνε τα πολύ ζόρικα ματς για τον Τσιτσιπά ο οποίος στους “8” συναντά έναν Ιταλό εκ των Γιάνικ Σίνερ ή Ματέο Μπερετίνι που βρίσκονται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση.

Εφόσον όλα πάνε καλά, στα ημιτελικά υπάρχει περίπτωση να δούμε ένα σπουδαίο ντέρμπι ανάμεσα στον Στέφανο Τσιτσιπά και τον Κάρλος Αλκαράθ, με τον Ισπανό να βρίσκει τον Μάριν Τσίλιτς στον 3ο γύρο και έναν εκ των Ρούμπλεφ-Φριτς στα προημιτελικά.

Ωστόσο, το ματς που περιμένει όλη η υφήλιος είναι η πιθανή μονομαχία του Νο1 Ντανίλ Μεντβέντεφ με τον Νικ Κύργιο μόλις στο 2ο γύρο του Καναδέζικου Masters.

Ο Ελληνοαυστραλός που έχει φτάσει στα ημιτελικά της Ουάσιγκτον αυτή την εβδομάδα, θα αντιμετωπίσει τον Σεμπάστιαν Μπάεζ στον 1ο γύρο του Μόντρεαλ και εφόσον επιβεβαιώσει τα προγνωστικά, θα αποτελέσει τον πρώτο αντίπαλο του Μεντβέντεφ στον Καναδά.

Μας περιμένει μια σπουδαία εβδομάδα γεμάτη τένις…

Το πιθανό μονοπάτι του Τσιτσιπά στο Μόντρεαλ

1R: Bye
2R: Qualifier
3R: Opelka
QF: Sinner/Berrettini
SF : Alcaraz
F: Medvedev/ Kyrgios/ FAA/ Ruud

— Thanos Stathopoulos (@stathopoulosth) August 5, 2022

NATIONAL BANK OPEN SINGLES DRAW l DOUBLES DRAW l OOP (-7h)

The post Το πιθανό μονοπάτι του Τσιτσιπά στον Καναδά appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα