Πρωταθλητές Τσιτσιπάς και Λόπεζ στο Ακαπούλκο (vids)

Η εξαιρετική εβδομάδα των Στέφανου Τσιτσιπά και Φελιτσιάνο Λόπεζ στο Ακαπούλκο, ολοκληρώθηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Το Ελληνοισπανικό δίδυμο κατέκτησε τον τίτλο στο Abierto Mexicano μετά τη νέα σπουδαία απόδοση και νίκη με 7-5, 6-4 επί των Μαρσέλο Αρεβάλο και Ζαν-Ζουλιέν Ροζέρ στον τελικό της Κυριακής.

Αυτός είναι ο πρώτος τίτλος καριέρας στο διπλό για τον Στέφανο Τσιτσιπά ο οποίος βρήκε στο πρόσωπο του 39χρονου Ισπανού τον ιδανικό συμπαίκτη.

Τσιτσιπάς/Λόπεζ είχαν τον

έλεγχο του ματς στο μεγαλύτερο μέρος του τελικού αν και χρειάστηκε να σώσουν 2 set point των αντιπάλων τους στο 1ο σετ.

What a point! @steftsitsipas and @feliciano_lopez making some magic happen in the final at #AMT2022 pic.twitter.com/rsOyfj2pXz

Tennis TV (@TennisTV) February 27, 2022

Από την άλλη, ο Φελισιάνο Λόπεζ κατέκτησε τον 6ο τίτλο της καριέρας του στα διπλά, έχοντας πλέον 6-6 ρεκόρ σε τελικούς στο ATP Tour.

“Θα μου δώσει αυτοπεποίθηση αυτός ο τίτλος. Διασκεδάσαμε πολύ με τον Φελισιάνο, παίζοντας μπροστά στους Μεξικανούς αυτή την εβδομάδα. Σχεδιάζουμε να ξαναπαίξουμε μαζί στο μέλλον” είπε ο Τσιτσιπάς.

Από την πλευρά του, ο αριστερόχειρας Ισπανός, τόνισε: “Ήταν στο Laver Cup όταν ήρθε η ιδέα να παίξουμε κάποια στιγμή διπλό. Τα πήγαμε καλά στη Βιέννη πέρυσι και εδώ κερδίσαμε τον πρώτο μας τίτλο. Λατρεύω να παίζω στο Μεξικό”

Viva Mexico cabrones! pic.twitter.com/0Ey41N8EQy

— Stefanos Tsitsipas (@steftsitsipas) February 27, 2022

ABIERTO MEXICANO DRAW | DOUBLES DRAW

The post Πρωταθλητές Τσιτσιπάς και Λόπεζ στο Ακαπούλκο (vids) appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα