Τόκιο: Με συνοπτικές διαδικασίες στους “16” ο Μεντβέντεφ

Ο Νο2 του κόσμου εξασφάλισε την πρόκριση στον 3ο γύρο του Ολυμπιακού τουρνουά επικρατώντας σε 66 λεπτά του Ινδού και Νο160 της παγκόσμιας κατάταξης Σουμίτ Ναγκάλ με 6-2, 6-1. 

Ο Ρώσος κέρδισε 60 πόντους, έναντι 36 του Ινδού, παραχώρησε μόλις 9 πόντους στο service του, ενώ είχε πολύ καλή παρουσία στο φιλέ (5/6), αν και οι προσεγγίσεις του περιορίστηκαν ως ένα βαθμό από τις βαθιές μπάλες του Ναγκάλ. 

Ο Ινδός δεν κατάφερε να απειλήσει σε κανένα σημείο το service του Μεντβέντεφ, καθώς

δεν έφτασε ούτε σε ένα break-point, ενώ από την άλλη μεριά ο Νο2 του ταμπλό, είχε 5/11 (45%) πιέζοντας από την αρχή τον Ναγκάλ. 

Στο 1ο set o Μεντβέντεφ ήταν σχεδόν αλάνθαστος, χάνοντας 4 πόντους στο service του κι έχοντας μόλις 4 λάθη, ενώ κατάφερε να αξιοποιήσει και τις 2 ευκαιρίες που του παρουσιάστηκαν για break τόσο στο πρώτο service-game του Ναγκάλ (1-0), όσο και στο 5ο game (4-1), για να κλείσει εύκολα το 1ο σκέλος του αγώνα. 

Στο 2ο set ο Μεντβέντεφ βρήκε και πάλι break στο 1ο service-game του Ναγκάλ (1-0), ενώ το ουσιαστικό “τέλος” για τον Ινδό ήρθε στο 5ο game με το νέο break του Ρώσου (4-1), ο οποίος συνέχισε στον ίδιο ρυθμό παίρνοντας τη νίκη μετά από 4 match-point στο service του Ναγκάλ. 

Επόμενος αντίπαλος για τον 25χρονο θα είναι ο Ιταλός Φάμπιο Φονίνι, ο οποίος επικράτησε του Λευκορώσου Ιγκόρ Γκερασίμοφ με 6-4, 7-6(4). 

OLYMPIC GAMES MEN’S DRAW | WOMEN’S DRAW | OOP (+6h)

Θάνος Σταθόπουλος

The post Τόκιο: Με συνοπτικές διαδικασίες στους “16” ο Μεντβέντεφ appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα