Τρεις ηχηρές αποσύρσεις από Μόντρεαλ

18:37 5/8/2021 - Πηγή: Tennis24

Τρεις τενίστριες του Top10, δεν θα αγωνιστούν στο National Bank Open του Μόντρεαλ που ξεκινάει την ερχόμενη εβδομάδα στον Καναδά.

Ο λόγος για τις Ναόμι Οσάκα και Ίγκα Σφιόντεκ που αγωνίστηκαν στο Ολυμπιακό τουρνουά του Πεκίνου αλλά και τη Σοφία Κένιν που δεν έχει αγωνιστεί μετά τον πρόωρο αποκλεισμό της στο 2ο γύρο του Wimbledon και

τον τραυματισμό που την ταλαιπωρεί στο πόδι.

Η Οσάκα, Νο2 της παγκόσμιας κατάταξης, είχε αποσυρθεί από το Roland Garros λόγω των μεγάλων αντιδράσεων που προκάλεσε η απόφασή της να δίνει το παρόν στις συνεντεύξεις Τύπου και κατ’επέκταση απέσυρε τη συμμετοχή της και από το Wimbledon.

Αποφάσισε, ωστόσο, να αγωνιστεί στους Ολυμπιακούς της πατρίδας της, χωρίς επιτυχία καθώς αποκλείστηκε στον 3ο γύρο.

H Oσάκα είναι κάτοχος 4 Grand Slam τίτλων και καλείται να υπερασπιστεί τον τίτλο της στο US Open στο τέλος του Αυγούστου.

Τον πρόωρο αποκλεισμό από τους Αγώνες γνώρισε και η Ίγκα Σφιόντεκ που επίσης δεν θα δώσει το παρόν στα γήπεδα του Μόντρεαλ και αναμένεται να επιστρέψει στο επόμενο μεγάλο τουρνουά στο Σινσινάτι (15/08).

Στο National Bank Open θα επιστρέψει η Σιμόνα Χάλεπ ενώ θα αγωνιστούν επίσης οι Μπιάνκα Αντρέεσκου, Αρίνα Σαμπαλένκα, Ελίνα Σβιτολίνα και Καρολίνα Πλίσκοβα.

The post Τρεις ηχηρές αποσύρσεις από Μόντρεαλ appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα