Τρίτη και…φαρμακερή για την Οσάκα

17:29 1/6/2019 - Πηγή: Tennis24
Η Ναόμι Οσάκα έδωσε ξανά δικαιώματα και τελικά αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Ρολάν Γκαρός χάνοντας καθαρά από την Κατερίνα Σινιάκοβα.

Η κορυφαία τενίστρια στον κόσμο είναι εκτός Ρολάν Γκαρός.

Η Ναόμι Οσάκα πέρασε διά πυρός και σιδήρου τους πρώτους δύο γύρους της στο Ρολάν Γκαρός κόντρα σε Σμιέλντοβα και Αζαρένκα, έδωσε δικαιώματα και στο τρίτο της παιχνίδι στο Παρίσι και το “πλήρωσε”.

Όχι απλά το “πλήρωσε” αλλά νικήθηκε κατά κράτος είναι η αλήθεια από την Κατερίνα Σινιάκοβα που την κέρδισε πανάξια με 6-4, 6-2 και την απέκλεισε από ένα Ρολάν Γκαρός

στο οποίο δεν έπεισε με την απόδοσή της σε κανένα σημείο του τουρνουά.

Θυμίζουμε ότι η Σινιάκοβα είχε αποκλείσει στον προηγούμενο γύρο απίστευτα δύσκολα τη Μαρία Σάκκαρη στερώντας από την πρωταθλήτρια μας την ευκαιρία να προχωρήσει πιο “βαθιά” στη διοργάνωση.

Η Οσάκα θα διατηρήσει πάντως βαθμολογικά το Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης ό,τι και αν γίνει στη συνέχεια έστω και αν δεν έχει αποδείξει αγωνιστικά, μετά την Αυστραλία, ότι αξίζει να έχει αυτή τη θέση.

Η περσινή ημι-φιναλίστ της διοργάνωσης, Μάντισον Κις, θα είναι παρούσα στον τέταρτο γύρο μετά τη νίκη της στα τρία σετ επί της Ρωσίδας Άννα Μπλίνκοβα σε άλλον αγώνα της μέρας.

Σάββατο, 1/6: 3ος γύρος Γαλλικό Όπεν
Halep (Romania) beat Tsurenko (Ukraine) 6-2 6-1
Siniakova (Czech Republic) beat Osaka (Japan) 6-4 6-2
Keys (USA) beat Blinkova (Russia) 6-3 6-7(5) 6-4

ROLAND GARROS WOMEN’S DRAW | OOP

Κώστας Αϊτάκης

The post Τρίτη και…φαρμακερή για την Οσάκα appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα