Τροίτσκι: ”Κλειδωμένος στο δωμάτιο δεν γίνεται να παίξω πέντε σετ”

Ο Βίκτορ Τροίτσκι εξέφρασε την έντονη δυσαρέσκεια του για τον τρόπο που περνάνε οι παίκτες την 14ημερη καραντίνα, ισχυριζόμενος ότι δεν θα είχε έρθει αν γνώριζε τι θα συμβεί.

Ο 34χρονος Σέρβος μίλησε στο Sportski Zurnal, κάνοντας γνωστά όλα τα παράπονα του σχετικά με τις συνθήκες και τη προετοιμασία των παικτών, ενόψει του Australian Open.

”Αν ήξερα τι θα συνέβαινε, δεν θα ερχόμουν. Το απόλυτο χάος, τρομοκρατία παντού. Είμαι κλειδωμένος σε ένα δωμάτιο για 14 ημέρες. Δεν μπορώ

να αφήσω το δωμάτιο. Δεν μπορώ να προετοιμαστώ για ένα Grand Slam με αυτόν τον τρόπο. Δεν γίνεται να είμαι έτοιμος για πέντε σετ.

Ο Νο.202 στο κόσμο αυτή τη στιγμή και άλλοτε παίκτης του τοπ-20, θεωρεί πως δεν γίνεται να παραμείνεις σε καλή κατάσταση, όταν  βρίσκεσαι ξαπλωμένος σε ένα δωμάτιο για τόσο καιρό.

”Όλες οι προετοιμασίες πήγαν «στράφι». Δύο εβδομάδες ξαπλωμένος σε ένα κρεβάτι. Είμαι βέβαιος ότι δεν θα είμαι στην κατάσταση που πρέπει για τον επόμενο μήνα που έρχεται το μεγάλο τουρνουά. Είναι ένα χάος όλο αυτό για εμένα.”

Ο Βίκτορ Τροίτσκι να σημειωθεί ότι είναι και ο αρχηγός της Σερβίας, όσον αφορά το ATP Cup, το οποίο θα ξεκινήσει στις 1 Φλεβάρη.

Δημήτρης Τσαπνίδης

The post Τροίτσκι: ”Κλειδωμένος στο δωμάτιο δεν γίνεται να παίξω πέντε σετ” appeared first on Tennis24.

Keywords
Τυχαία Θέματα